reklam
reklam
DOLAR 34,2827 % -0.02
EURO 37,1031 % 0.19
STERLIN 44,5272 % 0.04
FRANG 39,6175 % 0.12
ALTIN 3.023,47 % -0,19
BITCOIN 68.719,77 1.319

Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı Kurma Yetkisi, Yeniden Alper Çiler’e Verildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı Kurma Yetkisi, Yeniden Alper Çiler’e Verildi
reklam

30 Aralık 2017 Cumartesi Günü, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek.

Genel Merkez tarafından Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı yönetim kurma yetkisi yeniden Alper Çiler’e tevdi edildi.

Kırklareli İl Gençlik Kolları olarak tüm teşkilatları ile her daim Genel Merkezin kararının arkasında olduklarını ifade eden Ak Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovanaya açıklamasında, 30 Aralık 2017 cumartesi günü Başbakanımızın teşrifleri ile 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz.Genel Merkezimiz tarafından İl Başkanlığı yönetim kurma yetkisi yeniden Alper Çiler’e tevdi edilmiştir. Kırklareli Gençlik Kolları, tüm teşkilatları ile her daim Genel Merkezin kararının arkasındadır ve Alper Başkan’ın yanındadır dedi.

Ak Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları olarak çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Kovankaya, millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Halkımıza hizmette sınır tanımıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiği ilk günden bu yana ülkemizin gelişmesi, kalkınması için birçok çalışma ve projeye imza atmıştır. Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın dediği gibi, AK Parti demek, memleket zordaysa, milletin ayağa kalkması gerekiyorsa, en önde giden teşkilat demektir. AK Parti olarak biz sadece yaşadığımız coğrafyanın sorumluluğunu taşımıyor, geniş bir coğrafyanın sorumluluğunu da taşıyoruz. Her nerede olursa olsun bütün gençler, insanlığın gelecek umududur” dedi.