reklam
reklam
DOLAR 34,2914 % 0
EURO 37,0995 % 0.17
STERLIN 44,5004 % -0.04
FRANG 39,6546 % 0.21
ALTIN 3.023,68 % -0,19
BITCOIN 69.496,46 2.49

CHP’li Gençler Stant Kuracak

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
CHP’li Gençler Stant Kuracak
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından çalışmalar ve projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor.

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanlığı yetkililerinin başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle ilçe ve çevresinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Hayata geçirdikleri proje kapsamında CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanlığı yetkilileri, vatandaşlardan kullanmadıkları eşyaları toplayacak olan gençler, toplanan eşyaları belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını ifade ettiler.

Hayata geçirilen proje hakkında açıklamayı CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Lütfü Kozar yaptı.

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Lütfü Kozar açıklamasında şunları kaydetti:  “Sizin kullanmadığınız bir eşya ya da kıyafet, bir başkası için her zaman kullanılmamış bir eşya ya da kıyafet olabilir. Amacımız bir farkındalık yaratarak, tüm halkımızın bu kampanyada yerini almasını, katkı koymasını sağlamak ve hep birlikte birçok yüzü güldürmek. Bu sadece bir eşya da olmayabilir. Oyuncak, ayakkabı, elektronik eşya gibi kullanılmayan her şey olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul Caddesi’nde stant açarak kampanyayı halka birebir duyuracak ve kampanyaya destek isteyeceğiz.”