reklam
reklam
DOLAR 34,3194 % 0.04
EURO 37,1461 % 0.26
STERLIN 44,6458 % 0.41
FRANG 39,6089 % 0
ALTIN 2.991,02 % -0,06
BITCOIN 66.396,48 -1.661

Başkan Kesimoğlu “Yapılabilecekleri Yapacak, Önerilere Kulak Vereceğiz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kesimoğlu “Yapılabilecekleri Yapacak, Önerilere Kulak Vereceğiz”
reklam

Kırklareli Belediyesi tarafından her hafta periyodik bir şekilde gerçekleştirilen halk toplantıları yoğun katılım ile devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun bizzat katılıp vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dinlediği halk toplantılarına Kırklarelili vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Halk günü toplantılarına katılan vatandaşların sorunlarını bizzat not alan Başkan Kesimoğlu, daha sonra çözümü mümkün olan konular için ilgili müdürlüklere talimat veriyor. Kırklarelili vatandaşların yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Kesimoğlu “Halk günü toplantılarımızda vatandaşlarımızla bire bir diyalog kurma imkânı buluyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, isteklerini ve önerilerini bütün samimiyetimiz ile dinliyoruz” dedi.

 

Görev süresi boyunca Kırklarelili vatandaşların yaşadığı çok sayıda sorunu çözüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Kesimoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında “Biz halk ve çözüm odaklı bir anlayış ile Kırklarelili vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğiz. Halk günü toplantılarımızda vatandaşlarımızla samimi bir diyalog geliştiriyoruz. Aynı zamanda Belediye Binamızın giriş katında bulunan “Üzüm Masası”nda vatandaşlarımızın çok sayıda sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Kırklarelili hemşerilerimiz üzüm masamıza sorunlarını iletiyorlar ve çaylarını yudumlarken sorunlarının çözülmesini bekliyorlar. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızı telefon ve mesaj aracılığı ile de bilgilendiriyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışını şehrimizde tam anlamıyla uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü için yapılabilecekleri yapacak, önerilere kulak vereceğiz” dedi.