reklam
reklam
DOLAR 34,2827 % -0.02
EURO 37,1031 % 0.19
STERLIN 44,5272 % 0.04
FRANG 39,6175 % 0.12
ALTIN 3.023,47 % -0,19
BITCOIN 68.719,77 1.319

CHP Kırklareli Örgütü, Genel Başkan’ı Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
CHP Kırklareli Örgütü, Genel Başkan’ı Ziyaret Etti
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Örgütü, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi

Gerçekleştirilen ziyarete katılanlar arasında, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Türabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Örgütü ziyarette, Kırklareli merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüş ve düşüncelerini de aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret için Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Örgütüne teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Örgütümüzle birlikte Sayın CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Genel Başkanımıza, Kırklareli merkez ve ilçelerde başkanlarımız çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Bizlerde halkımızla bir araya gelmeye vatandaşlarımızın yapılan çalışmalarla ilgili görüş ve düşüncelerini almaya özen gösteriyoruz dedi.