reklam
reklam
DOLAR 34,2966 % 0.02
EURO 37,0984 % 0.16
STERLIN 44,5068 % -0.02
FRANG 39,6355 % 0.16
ALTIN 3.023,93 % -0,18
BITCOIN 69.234,01 2.251

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanlığı’nda, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısında, önümüzde süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkan Karasu ve yönetimi, ilçe genelinde olduğu gibi il genelinde de ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, vatandaşların sorunlarını dinlemeye  ve halkımızın karşı karşıya geldiği sorunlar varsa o sorunların çözümü için büyük çaba sarf ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu beraberindekilerle birlikte geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirmişti.

Başkan Karasu görüşmelerde, Pınarhisar İlçesi’ne yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında görüşme yapmıştı.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Hicret Şamil Karasu, bir haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı daha tamamladık. Bizler halkımıza en iyi şartlarda hizmet edebilmek adına gerekli adımların atılması için çalışmalarımızı ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bizler çok iyi biliyoruz ki milletimizin sözü üstünde hiçbir güç yoktur. Her zaman olduğu gibi yapılan ve hayata geçirilen projelerde halkımızın görüş ve düşünceleri bizler için büyük önem arz eder dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiği günden bu yana ülkenin önemli reformlara imza attığını ifade eden Başkan Karasu: “Adalet ve Kalkınma Partisi milletimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Bizlerde her zaman olduğu gibi yeni proje ve çalışmalarımızla Pınarhisar halkımıza en iyi şartlarda hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.