reklam
reklam
DOLAR 34,3036 % 0
EURO 37,1454 % 0.12
STERLIN 44,6558 % 0.05
FRANG 39,6634 % 0.01
ALTIN 3.020,93 % -0,10
BITCOIN 70.008,45 2.664

Başkan Kaya “Her Daim Halkımızın Yanındayız”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kaya “Her Daim Halkımızın Yanındayız”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız sürdürülüyor.

Hasan Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hasan Uslu gerçekleştirdiği ziyarette Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının genel kuruluna aday olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Hasan Uslu: “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebriklerimizi ilettik.  Görevinde başarılar dileyerek şoförler ve otomobilciler esnaf odamızın genel kurulunda aday olduğumuzu belirterek genel kurulumuz hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kaya: “Hasan Kaya’ya ziyaret için teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızla birlikte yapacağımız daha birçok iş var. Bizler halkımızın sorunlarıyla ilgilenmeye ve sorunlara kesin çözümler getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olma gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel miraslarıyla, geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden ilkelerin yanı sıra sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini de benimseyen CHP bu çerçevede Uluslararası ölçekte faaliyetlerini sürdüren Sosyalist Enternasyonal ve Avrupa Sosyalistler Partisine de katılım sağlamıştır. Çağdaş sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan “özgürlük, eşitlik, dayanışma, emeğin üstünlüğü, gelişmenin bütünlüğü ve etkinliği ile demokratikleşme” kavramları içinde bulunduğumuz dönemde CHP’nin Türkiye’de kurumsallaştırmaya çalıştığı ve Programlarında önemle vurguladığı başlıca ilkeler arasında yer almaktadır. Her daim halkımızın yanında olacağız” dedi.