reklam
reklam
DOLAR 34,2966 % 0.02
EURO 37,0984 % 0.16
STERLIN 44,5068 % -0.02
FRANG 39,6355 % 0.16
ALTIN 3.023,93 % -0,18
BITCOIN 69.234,01 2.251

Vekil Minsolmaz “Hedefe Ulaşmanın Yolu, Üretmekten Geçiyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Hedefe Ulaşmanın Yolu, Üretmekten Geçiyor”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren ve AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu ile birlikte Karayolları Genel Müdür Vekili Uğur Kenan Adiloğlu’nu ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyarette, Pınarhisar İlçesi’nin inşası olunacak Çevre Yolu hakkında görüşme gerçekleştirildi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Pınarhisar Kaymakamımız Sn Murat Eren ve İlçe Başkanımız Sn Hicret Şamil Karasu ile Karayolları Genel Müdür Vekili Sn Uğur Kenan Adiloğlu’nu ziyaret ederek, Pınarhisarımızın inşa olunacak Çevre Yolu hakkında görüştük dedi.

Büyümenin en önemli göstergelerinden birinin de istihdam  olduğuna vurgu yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Kırklareli’de bulunduğumuz süre zarfında merkez ve ilçelerde yapılması planlanan proje ve çalışmaları not alıyor, gerekli kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kırklareli yapılan ve hayata geçirilen projelerle büyüyor. Unutmayalım ki hedefe ulaşmanın yolu üretmekten, özellikle de yenilenmekten, her alanda kendimizi geliştirmekten geçiyor” dedi.

AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu ise açıklamalarında; “Sayın Pınarhisar Kaymakamımız Murat Eren ve Sayın Vekilimiz Selahattin Minsolmaz ile birlikte önceki gün bir dizi ziyarette bulunduk. Bizler Pınarhisar İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen ne ise onu yapmaya hazırız. İlçemizde yapılması planlanan proje ve çalışmaların yata geçirilmesi için gerekli adımları atıyor ve ilçemiz her geçen gün büyüyor. Çalışma ve projelerin hayata geçirilmesinde bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.