reklam
reklam
DOLAR 34,2966 % 0.02
EURO 37,0984 % 0.16
STERLIN 44,5068 % -0.02
FRANG 39,6355 % 0.16
ALTIN 3.023,93 % -0,18
BITCOIN 69.234,01 2.251

Gülin Doğru, Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Gülin Doğru, Güven Tazeledi
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aslı Karakahya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresine, Ak Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu’da katılım gösterdi.

Güven tazeleyen Gülin Doğru’ya ve yönetimine başarılar dileyen Ak Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu; “Ak Parti Pınarhisar 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongremizi Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Asli Karakahya hanım katılımıyla gerçekleştirdik. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın dediği gibi ‘Kadınların haklarının güçlenmesi için anayasa değişikliğini biz yaptık, medeni kanunda cinsiyet ayrımcılığına son veren düzenlemeleri biz yaptık, aile reisi tanımlamasında erkeklerin papucunu dama atan yine bizim iktidarımız. Aynı zamanda soyadlarını kadınlarımız rahatlıkla kullanıyorlar, miras taksiminde eşit olmayan uygulamalar vardı bunları biz kaldırdık. İstihdamda daha fazla alan açılmasını biz yaptık. Eşit işe eşit ücret düzenlemesini yapan yine AK Partiiktidarı oldu.’  Adalet ve Kalkınma Partisi her geçen gün yaptığı çalışma ve projelerle halkımızın sorunlarına çözüm yolları üretmeye devam ediyor. Kongre sonucunda Gülin Doğru Başkanımız güven tazeleyerek görevine devam etti. Başkanımız ve yeni görev alan yönetimine başarılar dileriz” dedi.

Gülin Doğru’yu tebrik eden Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aslı Karakahya ise yaptığı açıklamasında; “Adalet ve Kalkınma Partisi 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresine katılım sağladık. Güven tazeleyen Gülin Doğru’ya ve yönetimine başarılar diledik. Kadınlarımızla birlikte daha yapacak çok işimiz var.  Her zaman kadınlarımızın yanında olmaya ve onların sorunlarına çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz” dedi.