reklam
reklam
DOLAR 34,2914 % 0
EURO 37,0995 % 0.17
STERLIN 44,5004 % -0.04
FRANG 39,6546 % 0.21
ALTIN 3.023,68 % -0,19
BITCOIN 69.496,46 2.49

Minsolmaz “Demokrasinin Kahramanları Türkiye’nin Kadınlarıdır”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Minsolmaz “Demokrasinin Kahramanları Türkiye’nin Kadınlarıdır”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları 5. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları 5. olağan kongresine katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları 5. olağan kongresine, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ak Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’un yanı sıra birçok partili katılım sağladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları 5. olağan kongresinde yeniden göreve seçilen Zeynep Gündüz’ü tebrik eden Vekil Minsolmaz açıklamasında, Lüleburgaz İlçe Kadın kolları 5. Olağan Kongresine katıldık. Tekrar Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilen Zeynep Gündüz ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim dedi.

AK Parti’nin iktidara geldiği ilk günden bu yana kadınlar için birçok çalışma yapıldığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “Halkımızla bir araya gelemeye, karşı karşıya kalınan bir sorun varsa o sorunun çözümü için elimizden geleni yapamaya çalışıyoruz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da dediği gibi ‘Kadınların haklarının güçlenmesi için anayasa değişikliğini biz yaptık, medeni kanunda cinsiyet ayrımcalığına son veren düzenlemeleri biz yaptık, aile reisi tanımlamasında erkeklerin papucunu dama atan yine bizim iktidarımız. Aynı zamanda soyadlarını kadınlarımız rahatlıkla kullanıyorlar, miras taksiminde eşit olmayan uygulamalar vardı bunları biz kaldırdık. İstihdamda daha fazla alan açılmasını biz yaptık. Eşit işe eşit ücret düzenlemesini yapan yine AK Parti iktidarı oldu.’ Kadın Kollarımızın, gençlik kollarımızın çalışmalarına ve projelerine her daim destek olmaya hazırız. Milletimiz hizmetin en iyisine layıktır.”