reklam
reklam
DOLAR 34,2827 % -0.02
EURO 37,1031 % 0.19
STERLIN 44,5272 % 0.04
FRANG 39,6175 % 0.12
ALTIN 3.023,47 % -0,19
BITCOIN 68.719,77 1.319

Kentspor, Aldığı 3 Puanla Zirvedeki Yerini Koruyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Kentspor, Aldığı 3 Puanla Zirvedeki Yerini Koruyor
reklam

Kentspor ile Nadırlı Gençlikspor geçtiğimiz hafta sonu karşı karşıya geldi.

Bilindiği üzere Kentspor, Kırklareli 1. Amatör Küme A grubunun en büyük şampiyonluk adaylarındandır. Karşılıklı atakların yoğun olduğu maçta kazanan taraf Kentspor oldu. Kentspor karşılaşmada, son haftaların formda ekibi Nadırlı Gençlikspor’u 3-1 mağlup etmeyi bildi.

Kentspor ile Nadırlı Gençlikspor, İstasyon Sentetik sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken, ikinci yarı Kentspor atak yaptı ve maçın 3-1 tamamlanmasını sağladı.

Aldığı sonuç ile Kentspor, aynı puanda olan Vizespor ile birlikte zirvedeki yerini korumayı bildi.

Kentspor Yönetimi, karşılaşmadan aldıkları sonuçla çok mutlu olduklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundular: “Nadırlı Gençlikspor ile İstasyon Sentetik sahada karşı karşıya geldik. İlk yarı beraberlikle sonuçlanırken takımımızın genç yetenekleri yaptıkları ataklarla sonucun 3-1 tamamlanmasını sağladı. Spor, sağlıklı bir hayatta olmazsa olmaz olan insana hayatta zorluklar ile savaşmayı seven bir ruh aşılar. Spor insana hayatta başarıyı sağlayan, savaşmayı seven, işin kolay tarafına kaçmayan bir ruh aşılar. Öte yandan, takım halinde çalışan sporcular, bulundukları topluluk uğruna, kendi kişiliklerinden fedakârlık etmeyi öğrenirler, böylece, toplum için çalışmanın zevkini alırlar. Onlarda amaç, kendileri için değil, bağlı bulunduğu topluluğun başarısıdır. Bizler önümüzdeki karşılaşmalardan da en iyi sonuçları almak için antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Bizlere her zaman destek olan yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz” dediler.