reklam
reklam
DOLAR 34,3036 % 0
EURO 37,1454 % 0.12
STERLIN 44,6558 % 0.05
FRANG 39,6634 % 0.01
ALTIN 3.020,93 % -0,10
BITCOIN 70.008,45 2.664

Vekil Minsolmaz “Türkiye Büyümeye ve Gelişmeye Devam Edecek”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Türkiye Büyümeye ve Gelişmeye Devam Edecek”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Silivri Cezaevinde FETÖ duruşmalarını izledi.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Belma Satır, Ahmet Hamdi Çamlı ve İl Başkan Yardımcısı Metin Karakaş ile davaları birlikte izledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz açıklamasında; “İstanbul Milletvekillerimiz Sn Feyzullah Kıyıklık, Sn Belma Satır, Sn Ahmet Hamdi Çamlı ve İl Başkan Yardımcımız Sn Metin Karakaş ile FETÖ Duruşmalarını Silivri Cezaevi'nde izledik. Tıpkı kişiler gibi, milletlerin de karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri, gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların sonuncusu, 15 Temmuz 2016’da tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferimizdir” dedi.

Ülkeye yönelik yapılan saldırıları kınadığını ifade eden Vekil Minsolmaz, 15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti‘nin içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın erkek, Türk milletinden milyonların bastırdığı bir destandır. Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına yönelik yapılan bu tür saldırıları kınıyorum. Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek dedi.