reklam
reklam
DOLAR 34,2216 % -0.18
EURO 37,0864 % 0.25
STERLIN 44,4311 % 0.26
FRANG 39,4655 % -0.29
ALTIN 3.006,54 % 0,46
BITCOIN 67.737,98 2.351
Sevda ERGÜN TÜM YAZILARI

Aday Yürükon, Projesini Anlattı

Yayınlanma Tarihi :
Aday Yürükon, Projesini Anlattı
reklam

Kaynarca Belediye Başkan Adayı Sedef Yürükon, temiz ve güvenli su projesi hakkında bilgi verdi.

Kaynarca Belediye Başkan Adayı Sedef Yürükon ve AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Devlet Su İşleri (DSİ) İl Müdürü Mehmet Cemil Sarı ile bir araya geldi. Görüşmede, Kaynarca ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan temiz ve güvenli su içme projesi detaylı bir şekilde ele alındı.

Görüşmede, Kaynarca’nın su temini ve kalitesi konularında yaşanan mevcut durum değerlendirilerek, gelecek için planlanan projeler masaya yatırıldı. Temiz ve güvenli su içme projesinin hayata geçirilmesiyle ilgili olarak, teknik detaylar ve uygulama süreci üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Başkan Adayı Sedef Yürükon, proje detayları hakkında şu ifadelere yer verdi; “Sular Diyarı Kaynarca’mızı, çamur deryasından kurtarma projemizi titizlikle hazırladık. 31 Mart’tan sonra, Kaynarca’mızın ve bölgemizin en büyük değeri olan suyumuzu daha da değerlendireceğiz. Bu projeyle: Hem temiz su içme imkanı bulacak. Hem istihdam sağlayarak hemşehrilerimizi iş sahibi yapacak. Hem de büyük bir gelir elde ederek beldemizi zenginleştireceğiz. Unutmayın, bu iş sadece bir şov değil, gerçek bir iş yapma ve Kaynarca’mıza daha iyi bir gelecek inşa etme çabasıdır. İşte bu yüzden, Sular Diyarı Kaynarca’mızı daha yaşanabilir ve daha güçlü bir yere dönüştürmek için hep birlikte çalışacağız!”