reklam
reklam
DOLAR 34,2981 % 0.06
EURO 36,9529 % -0.14
STERLIN 44,4514 % -0.09
FRANG 39,5367 % -0.2
ALTIN 3.032,68 % 0,16
BITCOIN 66.423,99 -1.33

MHP Heyeti Sahada

Yayınlanma Tarihi :
MHP Heyeti Sahada
reklam

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, ilçenin 8 Kasım Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hemşehrileriyle buluştu. İlçe Başkanı Tacettin Altay, MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, mahalle sakinlerinin ve esnafın nabzını tutmak üzere bir araya geldi. Ziyaretler sırasında vatandaşların samimiyetiyle karşılaşan MHP heyeti, mahalle sakinlerinin ve esnafların sorunlarını dinleyerek, onların beklentilerini ve taleplerini doğrudan yerinde öğrenme fırsatı buldu. Vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde, ilçenin geleceği ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Attığımız her adımda hemşehrilerimizin güler yüzü, sevgisi ve desteğiyle karşılanıyoruz. İlçe Başkanımız Sn. Tacettin Altay, Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Adayımız Sn. İbrahim Yılmazer, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; 8 Kasım Mahallesi hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik.’’ ifadelerine yer verildi.