reklam
reklam
DOLAR 34,2743 % 0.11
EURO 37,0971 % 0.13
STERLIN 44,5803 % 0.08
FRANG 39,6161 % 0.21
ALTIN 3.021,78 % 0,99
BITCOIN 67.013,43 -0.367

‘’Bir Evi Ayakta Tutabilen Tek Şey Annedir’’

Yayınlanma Tarihi :
‘’Bir Evi Ayakta Tutabilen Tek Şey Annedir’’
reklam

Üsküp Belediyesi, Anneler Günü’nde annelerin önemini vurgulamak amacıyla özel bir görsel düzenleme gerçekleştirdi.

Üsküp Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla beldenin girişinde bulunan bir yapıya anlamlı bir jest yaparak anneleri onurlandırdı. Yapılan özel görselle, annelerin bir ev için ne kadar kıymetli olduğu vurgulandı. Görselde yer alan “Bir evi ayakta tutabilen tek şey Annedir” yazısıyla, annelerin evin temel dayanağı olduğu ve ailenin birlik ve beraberliğini sağlayan unsurlardan biri olduğu vurgulandı.

Bu duygusal jest, Üsküp Belediyesi’nin annelere olan saygı ve sevgisini ifade etme çabasını yansıtıyor. Annelerin fedakarlıklarının ve özverilerinin takdir edilmesi, toplumda aile bağlarının güçlenmesine katkı sağlıyor. Üsküp Belediyesi’nin bu tür duyarlılıkları, belde sakinlerinin takdirini kazanarak toplumsal dayanışmayı ve sevgiyi pekiştiriyor.

Üsküp Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediyemiz tarafından Üsküp girişinde bulunan bir yapıya Anneler Günü sebebiyle, annelerimizin bir ev için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bir görsel asıldı. Görselde “Bir evi ayakta tutabilen tek şey Annedir” yazısı yer aldı.’’ ifadeleri yer aldı.