reklam
reklam
DOLAR 34,2665 % -0.02
EURO 37,0637 % 0.02
STERLIN 44,7747 % 0.26
FRANG 39,6145 % -0.02
ALTIN 3.027,87 % 0,00
BITCOIN 67.490,00 -0.375

Özgür Kaya “Dayanışma Gecesinin Formatı Değişebilir”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Özgür Kaya “Dayanışma Gecesinin Formatı Değişebilir”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, gerçekleştirilen haftalık toplantıda önemli konulara değindi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının gündeminde, terör, yeni kadın kolları başkanı, dayanışma gecesi vardı.

 

Parti binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve partiler katıldı.

 

Kaya “Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Oya hanım görevinden çekilmiştir. Kadın kolları yönetim kurulumuz da kendi yaptığı toplantıda kendi aralarında Aysun Dedeoğlu’nu kadın kolları ilçe başkanı olarak seçmiştir.  Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu ülkenin kurtuluşunun kadınlardan geçtiğini biliyoruz. Kadınlarımıza inanıyoruz. Önümüzde ki günlerde tüm Kırklareli olarak sadece küçük basın açıklamaları değil, bütün Kırklareli’yi bir araya getirecek etkinler içerisinde girip terörü, teröristleri ve teröre imkan ve zemin hazırlayanlarını hem birlikte protesto etmek için faaliyetlere girişeceğiz. Dayanışma gecemizle ilgili sorular var. Dayanışma gecemiz ertelenmiştir. Ancak bu erteleme tarihinin belli olması bu koşullar altında çok mümkün gözükmüyor. Çünkü bu bombaları patlatan biz değiliz. Terörü yapan da biz değiliz. Kimin ne zaman ne yapacağını da bilmiyoruz.  Bir kez daha, bir kez daha ertelemeyi doğru bulmuyoruz. O yüzden bu dayanışma gecesinin formatını bir çalışma yemeğine, bir toplantıya çevirmek niyetindeyiz. Perşembe günü yönetim kurulumuz toplanacak bunu müziksiz, eğlencesiz, bir siyasi toplantı halinde ele almayı görüşecek, onun tarihini de önümüzdeki günlerde sizlere açıklamayı düşünüyoruz. Bilet alan arkadaşlar biletlerini saklasınlar. Benim de çocuklarım okula gidiyor. Çocuklarım yarım saat dışarıda soğukta servis bekledi. Bütün yollar kapalı, buzlu. Zannediyorum belediyemiz bununla ilgili tedbir almıştır. 3-4 güne kadar da herhalde bir çözüm bulacaktır, öyle tahmin ediyorum” dedi.