reklam
reklam
DOLAR 34,2216 % -0.18
EURO 37,0864 % 0.25
STERLIN 44,4311 % 0.26
FRANG 39,4655 % -0.29
ALTIN 3.006,54 % 0,46
BITCOIN 67.737,98 2.351

Tanzer Koç “Çalışmalara Hız Vereceğiz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Tanzer Koç “Çalışmalara Hız Vereceğiz”
reklam

Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından her ay periyodik olarak düzenlenen “Danışma Meclisi Toplantısı” geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum ile ilgili çalışmaların konuşulduğunu ifade eden Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç “Sandık, mahalle teşkilatlarını tamamlayan AK Parti sahaya iniyor ve milletimize neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlatmaya başlıyor. Ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren bu referandumda artık koalisyonlar ile yönetilmeyen, bürokratik engellemelere maruz kalmayan, daha hızlı kararlar almayı kolaylaştıran bu sistemi milletimize en güzel şekilde anlatmayı halkımızı yanlış algılar ile endişeye sevk eden cenahların ülkeyi bölmeye çalışanlar ile aynı safta yer aldıklarını en güzel şekilde anlatarak halkımızın sağduyusuna ve tercihine saygılı olduğumuzu ifade edeceğiz. Bir ve beraber olarak bu çalışmalara daha önce yönetimlerde görev almış kardeşlerimizi de programlara dahil edip çalışmalara hız vereceğiz” dedi.

Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısına; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı  Can Cafer Toklucu, İlçe Koordinatörü Erol Başataç, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, kadın ve gençlik kolları, İl genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle, köy ve belde başkanları katıldı.