reklam
reklam
DOLAR 34,2409 % -0.11
EURO 37,0632 % 0.19
STERLIN 44,5120 % 0.44
FRANG 39,5548 % -0.06
ALTIN 3.015,17 % 0,75
BITCOIN 67.292,01 1.307

Vekil Gündoğdu “Bugünkü Hayat; Ayağı Vuran Ayakkabıya Benziyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Gündoğdu “Bugünkü Hayat; Ayağı Vuran Ayakkabıya Benziyor”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu geçtiğimiz gün CHP Babaeski İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıya katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gündoğdu “Herkes referandum çalışmalarını İlçe Başkanından, Kadın Kollarından ve ya Gençlik Kollarından beklerse yanılgıya düşeriz ve bu sefer ilk defa AKP çok korkuyor. Daha doğrusu AKP değil, Cumhurbaşkanı ve Başbakan korkuyor ve bu korku artık onların siluetine yansımış bir şekilde, önceki gurup toplantısına baktığınızda Başbakan çıkıp, çok rahat bir şekilde MHP’nin işaretini yaparak, “Biz beraber çıktık bu yola” diyor. Aslında MHP’yi de kandırıyor. Çünkü FETÖ için de aynı şeyi söylemişlerdi. “Biz beraber çıktık bu yola” diye. Yani kandırıyor, kim kandırılıyor ona da bakmak lazım. Gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar. Böyle bir sürecin içerisinden geçiyoruz, endişeleri var. “Hayır” çıkacak diye çok endişeleniyorlar. Sürekli açıklamalarda bulunuyorlar, çünkü MHP tabanından endişeleri var. Kendi tabanlarında sorunları var. Türkiye Cumhuriyetini tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak sözlere bırakmak istemiyoruz. Yani Antepli bir ustanın söylediği bir söz var, buraya da not etmiştim, diyor ki; “bugünkü hayat, ayağı vuran ayakkabıya benziyor’. Sessiz kalmamamız lazım, korkuyorum, çekiniyorum, telefonum dinleniyor, yok, bunlar geçti artık.

Maddelerden bir tanesi neydi? İstediği kadar Başkan Yardımcısı atayabilir. Bunun bir sınırı yok.  Bir mi, on mu, yirmi mi, elli mi! Hatta ve hatta istediğini de atayabilirsin diyor. Bu eşi de olur, çocuğu da olur, kayınçosu da olur, bir bakmışsınız meçhul tarikatının başkanı da olur. Böyle bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Yani korkmayacağız. Biz artık Cumhuriyet Halk Partililer olarak, korkmuyoruz ve referandumda bunun motor vazifesini de görüyoruz. Halkımızda korkmayacak, halkımıza en iyi ulaşmanın yolu sizlersiniz arkadaşlar. Onun için hepimize görev düşüyor arkadaşlar, bu görevde de hepimize ne kadar pay düşüyorsa gerçekleştirmemiz gerekiyor. Tekrar tekrar söylüyorum, bu bir AKP, MHP, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçimi değil, bu bir vatan meselesidir, burada bir karar verilecek, ya vatandan yana olunacak, ya vatan terk edilecek diyorum” dedi.