reklam
reklam
DOLAR 34,2376 % -0.12
EURO 37,0768 % 0.23
STERLIN 44,4703 % 0.36
FRANG 39,5188 % -0.15
ALTIN 3.009,54 % 0,56
BITCOIN 67.939,99 1.806

Özel Sporcular Antalya’yı Fethetti!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Özel Sporcular Antalya’yı Fethetti!
reklam

Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü Sporcuları, Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan özel sporcular 1. ve 2. Bölge masa tenisi şampiyonasına katılarak önemli bir başarının altına imza attılar.

Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü adına Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın (TESYEV) destekleriyle Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen şampiyonaya katılan sporcular, elde ettikleri dereceyle gurur kaynağı oldular.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Masa Tenisi Şampiyonası’nda Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü sporcularından Dindar Mühürdaroğlu Marmara Bölgesi 2’incisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı. Ayşegül Güçlü ise 3’üncü olma başarısı gösterdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Masa Tenisi Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi 2’incisi olan Dindar Mühürdaroğlu ve üçüncü olan Ayşegül Güçlü’nün önemli bir derece elde ettiğini ifade eden Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve 2’nci Başkan Soner Polat “Sporcularımız başarıları performanslarını arttırarak devam ettirecekler” dediler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kılavuz ve Polat “Kulüp olarak tüm branşları aktif hale getirdik. Özel sporcularımızı gösterdikleri başarından ötürü kutluyoruz.  Kulübümüzde masa tenisinden sonra atletizmi ve yüzme çalışmaları devam ediyor. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2017 yılında yapacağı atletizm, yüzme, masa tenisi müsabakalarına katılım göstereceğiz. Burada önemli olan başarı değil özel sporcularımızın sporla hayata tutunması. Sporcularımız müsabakalarda Lüleburgaz’ı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Özel sporcularımızın ailelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.