reklam
reklam
DOLAR 34,3029 % 0.18
EURO 37,1853 % 0.03
STERLIN 44,5215 % -0.03
FRANG 39,6153 % 0.13
ALTIN 3.010,89 % -0,03
BITCOIN 67.939,39 0.98

Alper Çiler “Milletimiz; ‘Evet’ Safında Birleşecektir”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Alper Çiler “Milletimiz; ‘Evet’ Safında Birleşecektir”
reklam

Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı geçtiğimiz gün Kırklareli/Merkez’e bağlı köylerin muhtarları ile kahvaltı programında buluştu.

Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, çok sayıda muhtar ve basın mensubu katıldı.

Lozengrad Hotel’de düzenlenen kahvaltı programında konuşan Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz “Darbe girişimi başarıyla sonuçlanmış olsaydı Türkiye, DAEŞ terör örgütü mensupları, PKK'sı PYD'si YPG'si, FETÖ terör örgütü çeteleri tarafından işgal edilecekti. Eğer o gecesi darbe girişimi başarılı olmuş olsaydı bugün Suriye’de Fırat Kalkanı Operasyonu diye mücadele ettiğimiz terör örgütleri tarafından Türkiye işgal edilecekti. O yüzden rahatlıkla diyorum ki o işgal hareketi bugün mücadele ettiğini tüm terör örgütleri bizim geçmişimizde yaşadığımız dedelerimizin mücadelesini verdiği haçlı zihniyetinin bugünkü temsilcileriydi. Onun için mücadelemizi ölümüne sürdürmeye mecburuz” dedi.

Türkiye'yi daha istikrarlı bir ülke haline getirmek, dünyada daha fazla söz sahibi yapmak için halk oylamasının çok önemli olduğunu vurgulayan Vekil Minsolmaz “Türkiye'de geçmişte atlatmış olduğu badirelerin yeniden yaşanmasını tamamen ortadan kaldıracak, tamamen Türkiye'yi geleceğe emin adımlarla taşıyacak sistemin adıdır Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi. Türkiye’nin geleceğe artık bugünkü sistemle yürüme şansı yoktur. Daha hızlı yürümek, daha hızlı kalkınmak ve gelişmek zorundadır. 16 Nisan halk oylaması günü bunun kararının verileceği gündür. Bu ülkeye hizmet etmeye çalıştık. Gelişme ve kalkınma noktasında, gelişmiş ülkeler düzeyinde 'Türkiye'yi nasıl kalkındırırız' bunun gayreti içerisinde olduk. 2002 yılında iktidara gelen AK Parti 14 yıllık iktidarları döneminde sizlerin alın teriyle uykusuzluklarınızla açlıklarınızla evinizi, çocuklarınız, işlerinizi eşlerinizi ihmal etmelerinizle AK Parti bu başarıları yakaladı. Eğer sizin o fedakar çalışmalarınız olmasıydı AK Parti bu sonuçları alabilir miydi? Türkiye bu sonuçları yakalayabilir miydi? Kardeşliğimizi hazmedemiyorlar. Barış içerisinde insanlarımızı hazmedemediği için bir türlü ayak oyunlarıyla film, fırıldak çevirmek suretiyle bu ülkeyi huzursuz bir ortama taşıma gayretindeler” dedi.

Düzenlenen kahvaltıda muhtarlara hitap eden Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Uçağımızı, helikopterimizi uçurtmazlardı. Tankınız hareket edemez hale geldiği zaman siz dışarıya bağımlıydınız. Silah vermedikleri zaman siz dışarıya bağımlıydınız. Kıbrıs Barış Harekatı'nda bunun net bir şekilde örneklerini gördük. Hamdolsun tankımızı, helikopterini, füzesini, denizaltılarını, gemilerini inşa eden savunma sanayinde bir Türkiye var. Dışa bağımlılıktan bu ülkeyi kurtaran AK Parti kadroları ve AK Parti iktidarı olmuştur. Önümüzdeki yıllarda Allah nasip ederse kendi uçağını, kendi füzesini, kendi savunma sanayi notasını bütün dünya gelişmiş ülkelerin ürettiği her türlü aracı gereci teknolojiyi kullanabilecek bir Türkiye ile milletimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Bu ülkeyi ve bu milleti seven, hizmet etmek isteyen ve bugüne kadar da hizmet edenler elhamdülillah bugüne kadar hep aynı safta yer aldılar. Bu millet bir kez daha son yüzyılın en önemli projelerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin oylanacağı gün ‘Evet’ safında birleşecektir” dedi.