reklam
reklam
DOLAR 34,3029 % 0.18
EURO 37,1853 % 0.03
STERLIN 44,5215 % -0.03
FRANG 39,6153 % 0.13
ALTIN 3.010,89 % -0,03
BITCOIN 67.939,39 0.98

Vekil Minsolmaz “Birlik ve Beraberliğimizi Bozamayacaklar”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Birlik ve Beraberliğimizi Bozamayacaklar”
reklam

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece araçlarını askeri birliklerin önüne çeken sürücülere "Teşekkür Belgesi" verdi.

Sınırlı Sorumlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Minsolmaz, kamyon sürücüleriyle sohbet etti.

Minsolmaz, 15 Temmuz'da araçlarını 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı önüne çekerek darbeci askerlere engel olan tüm sürücülere teşekkür etti.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir gücün bozamayacağına belirten Minsolmaz, kamyon sürücülerinin canlarını düşünmeden araçlarını askeri birliklerin önüne çektiklerini hatırlattı.

Vatana ihanet edenlerin hesap vereceklerini ifade eden Minsolmaz, "Yeni anayasa değişikliği de bu nedenle çok önemli. Darbe girişimini milletimizin sağduyusuyla  engelledik. O gece herkes canını, malını düşünmeden seferber oldu. Vatandaşımız canını, malını ortaya koymasaydı şimdi Allah göstermesin ama Suriye gibi olacaktık. Bu darbe 'AK Parti'yi indirelim başka bir partiyi getirelim' darbesi değil. Türkiye Cumhuriyetini sistemden çıkartmak ve işgale götürme darbesidir." diye konuştu.

Milsolmaz, 16 Nisan da gerçekleştirilecek olan halk oylamasında tüm vatandaşları sandığa davet etti.

Konuşmaların ardından Minsolmaz, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ile Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz sürücülere "Teşekkür Belgesi" verdi.

Kamyon sürücülerinden Mehmet Güler ise ''Biz o gün de şimdi de vatanımız için canımızı vermeye hazırız." dedi.