reklam
reklam
DOLAR 34,3004 % 0.18
EURO 37,1567 % -0.04
STERLIN 44,5432 % 0.03
FRANG 39,6334 % 0.19
ALTIN 3.008,71 % -0,11
BITCOIN 67.772,42 0.618

Atatürk Gençliği Görev Başında!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Atatürk Gençliği Görev Başında!
reklam

Geçtiğimiz gün CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Kırklareli’de konuşma yapacağı alanı Türk Bayrağı ve Atatürk resimleri ile donatan Cumhuriyet Halk Partili gençler “Atatürk gençliği görev başında!” mesajı verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin miting yapacağı alanı Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile süsleyen Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolu Üyeleri, 5 saat süren yoğun çalışmanın ardından Eski Tren Garı Binasının olduğu alanı miting için hazır hale getirdiler. Gençlik Kolları’nın partinin eli ve ayağı olduğunu söyleyen CHP Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Erdem Erdin “Atatürk gençliğinin görev başında olduğunu dostumuz da düşmanımız da görsün. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için fedakarlıkta bulunmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Miting alanının hazır hale getirilmesi için soğuk havaya aldırış etmeden bizimle birlikte dayanışma içerisinde olan partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Kırklareli Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Özkan “Çözümü padişahta değil, Anadolu halkında gören bir anlayışla yola çıkan devrimci bir tarihin mirasçısıyız. Bu devrimci tarihi düzenle barışık, statükocu göstermeye kimsenin gücü yetmez. Atatürk devrimciydi, bizler de devrimciyiz. Devrimci tarihimizden ödün vere vere ülkemizin ne hale geldiği de ortada. Kişilere boyun eğen, düşünmeyen ve üretmeyen bir gençlik yaratılmaya çalışılıyor. Biz Atatürk gençliğiyiz, kimsenin önünde eğilmeyecek ve kimsenin elini öpmeyeceğiz. Biz padişaha sığınmadan halka giden bir Anadolu İhtilali’nin gençleriyiz, yedi düvele başkaldırıp emperyalist orduları denize döken bir halkın evlatlarıyız. Bu tarihte, korkaklara ve kula kulluk etmek isteyenlere yer yok. Bağımsızlık savaşını da padişah sevdalıları değil, Atatürkçüler kazanmıştır. Atatürk gençliği, dün olduğu gibi bugün de Anadolu İhtilali ruhuyla yaşamakta ve mücadele etmektedir. Gençliği Atatürk’ten uzak tutma, marjinalleştirme çabalarını bilen ve bu oyuna gelmeyecek bilinçte bir gençliğimiz var artık. Gençler arasında kurduğumuz bu birlikteliği baltalamaya çalışan her türlü girişimi sonuçsuz bırakacak, oyuna gelmeyecek bir gençliğimiz var. Bizimle birlikte omuz omuza yürüyen güzel yürekli Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum” dedi.