reklam
reklam
DOLAR 34,2894 % 0.06
EURO 37,0127 % -0.03
STERLIN 44,3811 % -0.31
FRANG 39,5641 % -0.12
ALTIN 2.991,63 % -1,20
BITCOIN 66.048,00 -2.02

Ak Partili Kadınlar Gazeteciler Günümüzü Kutladı!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ak Partili Kadınlar Gazeteciler Günümüzü Kutladı!
reklam

Ak Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, Babaeski Kadın Kolları Başkanı Özlem Tosunlu ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizin Kırklareli/Merkez ofisini ziyaret ettiler

Ural Medya Grup bünyesinde yayın hayatına devam eden Sınırkent Gazetesi’ni ziyaret eden Ak Partilileri Ural Medya Grup Kurucusu Şerafettin Ural karşıladı.

Gazetemizin toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede konuşan Ak Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden “Basın mensupları gerçekten çok zor bir meslek icra ediyorlar. Soğuk, kar, kış, yağmur demeden çalışan bütün basın mensubu arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz. Basın mensuplarının Kırklareli genelinde sürdürdükleri mücadeleyi yakından takip ediyoruz. Onların verdiği emeği en iyi gören bizleriz. Basın mensuplarına göstermiş olduğumuz saygı ve sevgiyi her zaman sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Nitekim İl Başkanımız Alper Çiler’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Bizde yerel basınımızı çalışma yerlerinde ziyaret edip, günlerini kutlamak istedik. Tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile geniş bir okuyucu kitlesine hitap eden Sınırkent Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyarete AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden ve Babaeski Kadın Kolları Başkanı Özlem Tosunlu’yla birlikte Mali işler Birim Başkanı Zerrin Yarol, İnsan Hakları Birim Başkanı Özlem Ertoğ, Sosyal İşler Birim Başkanı Ebru Demiray ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gülümser Gürkan katıldı.