reklam
reklam
DOLAR 34,2965 % 0.18
EURO 37,1669 % -0.04
STERLIN 44,5378 % 0.02
FRANG 39,5896 % 0.07
ALTIN 3.018,35 % 0,21
BITCOIN 67.686,01 -0.042

Ülkü Ocakları “Anayasa Değişikliğine ‘Evet’ Diyoruz!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ülkü Ocakları “Anayasa Değişikliğine ‘Evet’ Diyoruz!”
reklam

Kırklareli Ülkü Ocakları geçtiğimiz gün yaptığı toplantıyla birlikte 16 Nisan tarihinde halk oylamasına sunulacak olan anayasa değişikliğine ‘Evet’ diyeceklerini açıkladı.

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığında yapılan toplantıya eski İl-İlçe Ocak Başkanları, İl yöneticileri, İlçe başkanları ve yönetimleri katıldı. Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Mustafa Yabacı öncülüğünde toplanan ülkücüler toplantıda “Kutlu davamızın lideri Doktor Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un emrindeyiz. Kırklareli’de biriz, iriyiz, diriyiz. Türk gençliği ‘Evet’ diyor” şeklinde görüş bildirdiler.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantı bitiminde açıklamada bulunan Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Yabacı “Türk İslam ülküsünü yaşayan ve yaşatan şahısların yuvası olan Ülkü Ocakları milletimizin emrine amade milyonlar yetiştirmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Ülkü Ocaklarının hedef ve çalışmaları bu doğrultudadır. Türk Milletinin geleceği olan gençliğimiz yani Ülkü Ocaklılar, yarının "Milliyetçi Büyük Türkiye"sinin inşacısı olacaklardır. Umutlarımız güçlü, yolumuz kutludur. Ülkü Ocaklarının her ferdi Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un ülkemizin, milletimizin, devletimizin yarınları ve bölünmez bütünlüğü adına almış olduğu kararın arkasındadır. Lider ‘Evet’ dedikten sonra bizim de o kararı sonuna kadar savunarak arkasında dik bir şekilde durmamız gerekir. Biz tatsızlığı, gerilimi, huzursuzluğu istemiyoruz. Ama davamız adına her kim olursa olsun ülkemiz adına iş başa düştüğünde arkamıza bakmayız. Bu millet dardaysa, memleketimizin bize ihtiyacı varsa sahalara inmek konusunda tereddüt göstermeyiz. Ülkü Ocaklarının neferleri, sorumluluklarının farkındadırlar. Gece uyumadan, gündüz durmadan Türk Milletinin bekası adına, Türk devletinin geleceği adına var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Türk Gençliği; 16 Nisan tarihinde halk oylamasına sunulacak olan anayasa değişikliğine ‘Evet’ diyor” dedi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Mustafa Yabacı, yönetimiyle birlikte Kırklareli’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un referanduma ilişkin kararını vatandaşlara anlatarak istişarede bulundu.