reklam
reklam
DOLAR 34,2894 % 0.06
EURO 37,0127 % -0.03
STERLIN 44,3811 % -0.31
FRANG 39,5641 % -0.12
ALTIN 2.991,63 % -1,20
BITCOIN 66.048,00 -2.02

Turgay Kaplan Ay-Yıldızlı Formayı Giyecek.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Turgay Kaplan Ay-Yıldızlı Formayı Giyecek.
reklam

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması’na 39 Kırklareli Master ve Veteranlar Takım Kaptanı Turgay Kaplan da seçildi. Kaplan maç programı için Samsun’a gitti.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu’nun başkanlık edeceği kafilede TFF İstanbul İl Temsilcisi ve TMVFL Yönetim Kurulu üyesi Ali Tanrıyaşükür ile İASKF Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir de yer alacak.

 

13 Ocak Cuma günü Samsun’a giden kafilede TMVFL Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Yönetim Kurulu üyesi Füsun Erayla da bulunuyor.

TMVFL Türkiye Karması Sportif Direktörü Alpay Özer ve Sportif Direktör Yardımcısı Cem Dedeoğlu’nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı Türkiye Karması’nda 22 futbolcu bulunuyor.

 

Kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen 39 Kırklareli Master ve Veteranlar takım Kaptanı Turgay Kaplan: “Türkiye’de 22 kişinin arasında yer almak ve kadroya davet edilmek insanı mutlu ediyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde bu mutluluğu bir kez daha yaşamıştım. Bunu yaşayabilmek gerçekten çok büyük ayrıcalık. Her gelişimde çok farklı duygularla buraya geliyorum. Bu atmosferi yaşamak gerçekten çok farklı. Ne olursa olsun Türk Milli takım formasını giyiyorsun. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Bunu nasıl tarif edebilirim bilemiyorum ama bir çocuğa ilk alınan oyuncak nasıl bir mutluluk yaşatıyorsa ona benzer bir şey. İnşallah bu kadroda sürekli olarak yer almak istiyorum” dedi.

 

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR
reklam