reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.291,80 -1.524

Başkan Kesimoğlu “Hayır Kampanyası”na Destek Verdi!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kesimoğlu “Hayır Kampanyası”na Destek Verdi!
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum öncesinde görevlendirilen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırşehir’i ziyaret etti.

‘Hayır’ Kampanyası yürütmek üzere Kırşehir’i ziyaret eden Başkan Kesimoğlu CHP Kırşehir İl Başkanlığı Binasında konuştu. Hükümetin sürekli Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden prim yapmaya çalıştığını ifade eden Başkan Kesimoğlu “Cumhuriyet Halk Partisi’ne çamur atacağınıza, vatandaşlarımıza 18 maddenin ne olduğunu anlatın” dedi.

Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Başkan Kesimoğlu “Bu referandum bizlerin, gençlerin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini ilgilendiriyor. Toplumun her kesimine ulaşıp, anayasa değişikliğini anlatmalıyız. Özellikle gençlere ulaşıp, referandumun neler getireceğini bıkmadan, usanmadan açıklamalıyız. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin oylanacağı referandumda, halkımızın en doğruyu bulacağına inanıyorum. Ben bu referandumdan çok umutluyum. Türk Halkı Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkacaktır. Bu referandum olmak ya da olmamaktır. Eğer ‘Evet’ çıkarsa Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, hukuk, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarının tamamı tek bir kişinin tasarrufunda olacaktır. Yargının başını ‘Ben beğenmedim’ diyerek görevden alabilecektir. Meclisi istediği zaman fes edebilecektir. Sayın Başbakan, Sayın Cumhurbaşkanı ve diğer bakanlar 18 maddeyi konuşmuyor. Varsa yoksa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden siyaset yapıyorlar. Onu hedef göstererek Atatürk’ü ve onun kurduğu Cumhuriyet Halk Partisini eleştirmekteler. Hayır oyu verenleri PKK ile FETO ile bağdaştırmaktalar. Oysa 14 yıl kendileri FETO ile koyun koyuna yaşadılar. ‘Ne istediler de vermedik’ diyen onlardı. PKK ile Oslo’da görüşen onlardı. Şehirlere hendek kazılmasına göz yuman AKP Valileri idi. Barış süreci adı altında Habur sınır kapısına hakimleri, savcıları gönderen onlardı. İŞİD Terör belasını ülkemize musallat eden onlardı. Şimdide kalkmışlar CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na çamur atıyorlar” dedi.

İl Başkanlığı binasında yaptığı konuşmanın ardından esnafları ziyaret eden Başkan Kesimoğlu, daha sonra Kırşehir’den ayrıldı