reklam
reklam
DOLAR 34,2503 % -0.03
EURO 36,9817 % -0.07
STERLIN 44,4750 % -0.04
FRANG 39,4807 % -0.3
ALTIN 3.029,20 % 0,04
BITCOIN 66.828,77 -0.937

Vekil Minsolmaz “Bu Millet Eğilmeyecek, Türkiye Yenilmeyecek!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Bu Millet Eğilmeyecek, Türkiye Yenilmeyecek!”
reklam

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesindeki hafriyat alanı yakınında bulunan mezarlık duvarının altına PKK’lı teröristlerce yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi esnasında patlatılması sonucu şehit olan 4 polis memuru için taziye mesajı yayınladı.

Merkez Sur İlçesinden taşınan hafriyatın döküldüğü Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi karşısındaki boş alanın yanında bulunan mezarlık duvarının altına teröristlerce bırakılan patlayıcı, devriye gezen polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Hain terör örgütü tarafından yapılan saldırı da 4 polis memuru şehit olurken, 2 polis memuru ise yaralı olarak kurtarıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ne olursa olsun terör sorununu kökünden çözeceğini söyleyen Vekil Minsolmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Yıllardır terörle mücadele eden bir ülkeyiz. Türkiye ne zaman bir atılım yapsa, ne zaman geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemeye çalışsa; Önü kesilmeye ve terör maşaları ile huzursuz edilmeye çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve onun aziz milletine terör örgütleri üzerinden korku salınmaya ve diz çöktürülmeye çalışılıyor. Fakat bu millet eğilmeyecek, Türkiye yenilmeyecek. Teröre karşı milli seferberlik ilan ettik. Terörün kökünü kazıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde yaşanan hain terör saldırısını da kınıyorum. Kırklareli ilimizde Çevik Kuvvet Polisi olarak görev yapmış, Şenali Ocak kardeşimize ve şehit polis arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.