reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.140,01 -0.835

Saldırıdan Sonra Açıklama; “Biz Bu Yola Kefenimizi Giyerek Çıktık!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Saldırıdan Sonra Açıklama; “Biz Bu Yola Kefenimizi Giyerek Çıktık!”
reklam

Ak Parti Ana Kademe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından yapılan ortak basın açıklamasında geçtiğimiz gün pankart asan Ak Partili gençlere yepılan saldırı kınandı.

Düzenlenen ortak basın açıklamasında “AK Partimizin Yeni Türkiye yolunda gelişimi, değişimi, hedeflediği ve hız kesmeden yoğun tempoyla çalışmalara devam ettiği Referandum sürecinde, çeşitli provokatif saldırılara, sözlü tacizlere ve şiddete maruz kalıyoruz. AK Parti Lüleburgaz Ana Kademe İlçe Teşkilatımız, Kadın Kolları Teşkilatımız ve Gençlik Kolları Teşkilatımız Referandum süreci yaklaşırken vatanımızın bekası için gece gündüz çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yılmayacağız, yorulmayacağız. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Halkımıza el ilanları, görsel yayınlarla Yeni Türkiye'nin gelecekteki yerini ve önemini anlatıyor, kafalarındaki soru işaretlerini gideriyoruz. Süreçle ilgili net ve doğru bilgi veriyoruz. Yanlış yönlendirmeleri ve kirli bilgileri bertaraf ediyoruz. Misyon ve vizyonumuzu anlatıyoruz. Karar aşamasında geçmiş ve gelecek ayrımının farkına varmalarını istiyoruz. Bütün faaliyetlerimizi Demokratik sistem içinde yapıyoruz.

Lakin; geçtiğimiz akşam seçim işleri birimi ekibimizden iki arkadaşımız kimliği belirli fakat amaçları belirsiz üç kişi tarafından saldırıya uğradı, pankartımıza zarar verildi. Cumhurbaşkanımıza hakaret dolu sözler söylenip gençlik kolları seçim işleri birimimiz darp edildi. Biz, hangi parti olursa olsun; seçimin ve seçilmenin demokratik yolla yapılacağını biliyoruz ve bu görüşü savunuyoruz. Elbette hakkımızı hukuki yollardan arayacağız. Gereken suç duyurusunda bulunduk, şikayetçi olduk. Devletimize inancımız ve güvenimiz tam; biz, referandum sürecimizin ve seçim çalışmalarımızın barış ve kardeşlik havasında geçmesini istiyoruz. Her parti; kendi usulüyle ve kendi üslubu ile reklamını yapabilir, kendi görüşünü bildirebilir. Bir başka partiye bu müfterice saldırı yapılsa aynı şekilde kınarız. İnanıyoruz ki bize bu saldırıyı yapanlar hak ettiği cezayı yasal yollardan bulacaklar ve demokrasiyi hiçe sayan bu kişiler bizim partimize veya diğer partilere zarar veremeyecekler. Her zaman olduğu gibi son sözü sandıkta hizmetkarı olduğumuz milletimiz söyleyecek. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık” denildi.