reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 66.600,00 -2.122

“Savaş Çığlıkları Atanlara Cevap Sandıkta Verilecek!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Savaş Çığlıkları Atanlara Cevap Sandıkta Verilecek!”
reklam

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün Suriye’de rejim güçleri tarafından Türkmen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgeye yapılan kimyasal silahlı saldırı nedeniyle açıklamada bulundu.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Trump ve Netanyahu ile birlikte savaş çığlıkları atanlara halk 16 Nisan’da hayır cevabını verecektir. Savaşta kimyasal silah kullanılması ve sivil halka yapılan saldırılar kabul edilemez.

Bu konunun tarafsız gözlemcilerle araştırılması ve gerçeklerin ortaya çıkartılması gerekmektedir. Hiçbir kanıt olmaksızın, Suriye rejimini suçlu ilan ederek gerçekleştirilen Amerika’nın emperyalist saldırısını şiddetle kınıyoruz.

Trump yönetiminin savaş bütçesini Obama dönemine göre yüzde 30 arttırarak 637 Milyar dolara yükseltmesi nasıl saldırgan bir politika izleneceğinin habercisiydi. ABD’nin gerileyen ekonomik ağırlığını askeri gücüyle dengeleyerek dünya hegemonyasını tesis etme yolunda saldırgan bir strateji izleyeceğini ön görmek zor değil.

 Son dönemde Pentagon’a Irak ve Afganistan işgallerinde büyük vebali bulunan Generallerin birer birer atanması bu yeni saldırganlık dalgasının işaretiydi.

Türkiye halkı inanıyoruz ki 16 Nisan’da Trump’la, İsrail Başbakanı Netenyahu ile birlikte savaş çığlıkları atanlara gerekli Hayır cevabını sandıkta verecektir” denildi.