reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.068,05 -1.045

Başkur “Söylenecek Son Söz Bitmemiştir!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkur “Söylenecek Son Söz Bitmemiştir!”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Bülent Ecevit tarafından kaleme alınan “Yarın” isimli şiire atıfta bulunarak takipçilerine mesaj verdi.

Kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşımda “ ‘Bir şeyler olacak yarın. Duruşundan belli! Kuşların uçuşundan belli, bir şeyler olacak yarın’ der şiirinde Bülent Ecevit. Bugüne dair bir şiirdir Bülent Ecevit’in yazdıkları. Ve dün, dünde kalmıştır. Bugün söylenecek çok şey vardır. Yapılacak çok şey vardır, dün yapılmışlar adına! Yüzyıl önce canları pahasına kurulan Cumhuriyet’i kurtarma adına yapacağı işleri vardır insanların. Ve söylenecek son söz bitmemiştir, ve söylenecektir o söz bugün. Bilenmiş, yürekli ve tüm coşkusu ile! Yarın; Artık bugündür dostlar. Yoktur bugünün, daha da yarını… Ve unutmamak gerekir; Karanlığın en karanlık zamanından sonra doğar şafak. Ve doğduğunda yarın şafak; Çok daha parlak olacaktır bugünkünden. Ve daha aydınlık umutlarımızda… Nice aydınlık yarınlara; Coşkuyla, umutla…” ifadeleri kullanıldı.

Ünal Başkur tarafından yapılan paylaşımın altına “Günün önemine can alıcı vurgu… Bundan daha ötesi var mı? Kutluyorum başkan!” ve “94 yıl… Bizi affet Atam, okumadık, araştırmadık, öğrenmedik! Cumhuriyet’i bu kadar kolay teslim ettik, affet” yorumları yapıldı