reklam
reklam
DOLAR 34,2503 % -0.03
EURO 36,9817 % -0.07
STERLIN 44,4750 % -0.04
FRANG 39,4807 % -0.3
ALTIN 3.029,20 % 0,04
BITCOIN 66.828,77 -0.937

MHP’li Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
MHP’li Belediye Meclis Üyeleri İstifa Etti!
reklam

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyeleri Bahadır Ahmet Yakut, Mustafa Kalecik, Enver Özgür ve Meliha Gemicioğlu “Vicdanımız anayasa teklifine hayır dememizi telkin etmektedir” diyerek partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Geçtiğimiz gün yaptıkları basın açıklaması ile birlikte partilerinden istifa ettiklerini açıklayan Bahadır Ahmet Yakut, Mustafa Kalecik, Enver Özgür ve Meliha Gemicioğlu “Bağımsız olarak belediye meclisindeki görevlerimize devam edeceğiz” dediler.

Belediye meclis üyeleri düzenledikleri basın toplantısında “Gereksiz bir şekilde ülke gündemini meşgul etmesine rağmen genel merkezin cumhuriyet kazanımlarını parti tabanını hiçe sayan hatta ülkemizin bütünlüğü ve bekasını göz ardı eden, otoriter, tek adamlı anayasa teklifine destek vermesi sebebiyle mantığımız ve vicdanımız anaysa teklifine hayır dememizi telkin etmekte. Dolayısıyla genel merkezimizin yanlış bulduğumuz politikasına karşı sessiz kalamamamız neticesinde istifayı zorunlu kılmaktadır. Aldığımız bu kararın özellikle Lüleburgazlı  vatandaşlarımız tarafından anlayışla karşılanacağını düşünüyor, bu güne kadar bizlere verdikleri büyük destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.