reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 66.986,22 -1.364

Mutlu “En Yüksek ‘Hayır’ Oyu Babaeski’den Geldi”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Mutlu “En Yüksek ‘Hayır’ Oyu Babaeski’den Geldi”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilen referanduma yüksek bir katılım oranı gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

CHP Babaeski İlçe Başkanlığı Binasında düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve partililer katıldı.

Düzenlenen toplantının açılışında konuşan Mutlu “Başta Kırklarelimizi Türkiye’de 3’üncülük koltuğuna oturtan Kırklareli il başkanım ve yönetim kurulunu ve Milletvekillerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz. 3’üncülük koltuğundaki ilimizin Trakya’daki en yüksek “Hayır” oyunu almak da biz Babaeskililere kısmet oldu. Bu başarıda kuşkusuz en büyük destek yine belediye başkanımız Sayın Abdullah Hacı’dan geldi. Büyükmandıra Belediye Başkanımız Sayın Sertaç Balyemez’in çabaları takdir ile karşılandı. Kendilerine sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Belde başkanlarımız Kaner Gizer,  Sevdiye Kapıçal ve Birol Pekova ile birlikte İl genel meclis üyelerimize Belediye Meclis Üyelerimize ve Belediye Meclis Üyelerimizin katkıları bize güç verdi. Canla başla çalışan sivil toplum kuruluşlarının Başkan ve Üyelerinin çalışmaları gücümüze güç kattı. İlçe yönetimi olarak sandıklarda görev verdiğimiz bütün üyelerimizi hiçbir fire vermedikleri müşahitlik görevini yapan arkadaşlarımızı da özverilerinden dolayı kutluyorum. Cumhuriyetine sahip çıkmaya çalışan amcalarımızın ve teyzelerimizin ellerini saygı ile öpüyorum. Gittiğimiz her köyde bizi en iyi şekilde ağırlayan Muhtarlarımıza ve gece gündüz demeden bizi takip eden Gazeteci arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Babaeski’de kurulan 117 sandıktan hiç birinde “Evet” oyları “Hayır” oylarını geçmedi. Aldığımız sonuç;  yüzde 77,33’tür. 1 Kasım seçimlerinde partimizin aldığı oy oranı yüzde 65’ti. AKP’nin yüzde 20.5, MHP’nin ise yüzde 10.5’ti. Bu sonuçlar, bundan sonraki aşamada yapacağımız tahlillerde bize yol gösterici olacak” dedi.