reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 66.894,00 -1.903

Başkan Türker “Halkımıza Karşı Şeffafız”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Türker “Halkımıza Karşı Şeffafız”
reklam

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, alışageldik makam sisteminin dışına çıkıp vatandaşlarla samimi bir diyalog geliştirmeye devam ediyor.

Görev süresi boyunca hayata geçirdiği projeler, Kaynarca’da kalıcı olarak kazandırdığı yatırımlar ve vatandaşlarla kurduğu samimi iletişim şekli ile taraflı-tarafsız herkesin takdirini ve sempatisini kazanan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kaynarcalı vatandaşlar ila iç içe olmaya devam ediyor. Son olarak Kaynarca’da yaşamını sürdüren Bahriye Bayko isimli vatandaşı evinde ziyaret eden Başkan Türker “Değerli halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “Görev süresi boyunca birçok projeye imza attık. Kaynarca’nın çehresini değiştirecek, Kaynarca’nın saygınlığını arttıracak hizmetlerde bulunduk. Bu hizmetleri hayata geçirirken, halkımızdan aldığımız geri dönüşler bizim için çok önemliydi. Moral, motivasyon ve fikir zenginliği açısından sağlıklı bir iletişim oluşturduk. Belediye Binamızda da bütün kapılar ardına kadar açıktır. Özel görüşme, özel toplantı diye bir nedenle kapılarımızı halkımıza kapatmıyoruz. Halkımıza karşı şeffafız. Kaynarca için göreve geldik ve halkla birlikte Kaynarca’ya hizmet ediyoruz. Kaynarca’ya olan aidiyet bilincimiz sayesinde halkımızla ortak bir paydada buluştuk. Hizmetimizin merkezinde, hayat görüşümüzün odağında insanlarımız ve insanlarımızın mutluluğu var. Biz bu anlayış ile yola çıktık ve bu anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Değerli halkımızın takdiri ile üstlendiğimiz görevi, yine değerli halkımızın desteği ile sürdürüyoruz. Dualarını ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.