reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.214,12 -0.169

“CHP, Türkiye’yi Dünyanın Uygar Ülkelerinden Birisi Yapma Konusunda Azimlidir”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“CHP, Türkiye’yi Dünyanın Uygar Ülkelerinden Birisi Yapma Konusunda Azimlidir”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli örgütü ile birlikte geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Belediye Başkanları toplantısı için Ankara’ya giden CHP Kırklareli örgütü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Günün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme günü olduğuna vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “CHP Kırklareli örgütümüzle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Başkanlarımız 16 Nisan referandumu öncesinde ve sonrasında ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Her zaman dediğimizi tekrar söylüyoruz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece oynanan oyunların üstesinden geleceğiz. Halkımız neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındadır. Halkımız, referandum oylamasında çıkan sonuçlar üzerinde  oyunlar oynandığının farkındadır. Bir oyun oynanıyor, gayrimeşru bir alan unutturulmak isteniyor, bunu unutturmayacağız. Bu konuda hepimiz kararlıyız. Kararlılığımızı sürdüreceğiz. Elbette bu konular üzerine tartışmalar oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde yeni bir yol haritası çizilecek ve bu yol haritası ile birlikte, tekrar demokratik parlamenter sistemi Türkiye’ye bütün ağırlığıyla ve bütün kurumlarıyla getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Vekil Gündoğdu; “Ülkemizin aydınlık yarınları için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi dünyanın uygar ülkelerinden birisi yapma konusunda azimlidir, kararlıdır, yoluna aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.  Bu amaçla da demokratik standartlarımızı daha fazla geliştirmemiz gerekiyor. Bu amaçla, medya özgürlüğü sağlanacak, insan haklarını demokratik ülkelerin standartlarına eriştirmek gerekiyor. Bu sorunların dışında aşılması gereken daha birçok soru yaşanıyor. Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız halk pazarlarına çıkıyor ama istediklerini ve evin ihtiyaçlarını alamadan eve geri dönüyor. Biz halkımızın artık maddi sorun yaşamadan hayatlarına devam etmelerini istiyoruz. Biz halkımızın huzur ve refahı için çalışacağız” dedi.