reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.214,12 -0.169

Kaya “İlçe Yönetimi Olarak Üye Bazında İlçe Başkanlığı Seçimi İstiyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Kaya “İlçe Yönetimi Olarak Üye Bazında İlçe Başkanlığı Seçimi İstiyoruz”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya geçtiğimiz gün önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Kaya açıklamalarında, Lüleburgaz halkı demokratik anlayışı ve olgunluğu açısından Türkiye’ye örnek olacak bir seviyededir dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak üye bazında ilçe başkanlığı seçimi yapılmasını istiyoruz.

Lüleburgaz halkı demokratik anlayışı ve olgunluğu açısından Türkiye’ye örnek olacak bir seviyededir ve Lüleburgaz Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz’a yakışır şekilde en geniş katılımla ve tabanın sesini ve gücünü duyuracak şekilde üye bazında ilçe başkanlığı seçimi yapmalıdır. Artık bu parti yüzünü halka, emeğe ve sokağa dönmüştür. İktidar yolunda bu ilerleyişin durdurulmaması için demokrasi bir adım ileri götürülmelidir ve seçimler üye bazında yapılmalıdır.

Kaya “Lüleburgaz Halkı %73 Hayır Diyerek Cumhuriyete Sahip Çıktı”

Biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak, delege ağlarının saltanata izin vermeyeceğiz.  Yunanistan’daki  rakı sofralarının, Bulgaristan’daki  gece alemlerinin Cumhuriyet Halk Partisinin ve Lüleburgaz halkının geleceğinin belirlemesine izin vermeyeceğiz. Delege pazarlıkları, rakı sofralarında siyaset planları artık tarihe karışmıştır.Referandumda Lüleburgaz halkının % 73 ile HAYIR diyerek Cumhuriyete sahip çıktı gibi bizler de üye bazında seçim yaparak, delegelik sistemini kaldırarak demokrasiye ve parti içi demokrasiye sahip çıkacağız.   Parti tüzüğümüzün bunu kapsayacak şekilde geliştirilmesi ve Lüleburgaz’da üye bazında ilçe başkanı seçim yapılabilmesi için önümüzdeki hafta genel merkez düzeyinde girişimde bulunacağız. 

Hiç kimse üyenin üstünde ve üyeden üstün değildir, artık kendi üstün görenlerin zamanı bitmiş demokrasinin ve üyenin üstünlüğün bu partide hakim olacaktır” dedi.