reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.272,80 0.626

Vekil Minsolmaz “Bu Kanun Tasarısı Ülkemiz Sanayisine İvme Katacaktır”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Bu Kanun Tasarısı Ülkemiz Sanayisine İvme Katacaktır”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesini öngören Kanun Tasarısının TBMM'de kabul edildiği duyurdu.

Vekil Minsolmaz yaptığı açıklamasında, AR-GE yatırımlarının geliştirilmesini sağlayan Sanayi Kanunu ülkemiz sanayine ivme katacağını ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’nı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesini öngören Kanun Tasarısı hakkında yaptığı açıklamasında; “Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesini öngören Kanun Tasarısı TBMM'de kabul edildi. Üniversitelerimiz ile Sanayi sektörünü buluşturan, AR-GE yatırımlarının geliştirilmesini sağlayan Sanayi Kanunu ülkemiz sanayine ivme katacaktır. Mübarek Ramazan ayında, gece-gündüz, Cumartesi-Pazar demeden sahur saatlerine kadar yoğun bir yasama çalışması sonrasında kabul edilen bu yasa; Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Vekil Minsolmaz; “ Ülkemiz için atılan her adıma gereken desteği sağlamaya hazırız. Ülkemizin daha çok gelişmesi ve kalkınması için önemli olan sanayi kuruluşları için yeni çalışmalar ve atılımlar gerçekleştirilmektedir. Sanayide üretim yapılabilmesi için hammaddenin olması gerekmektedir. Ülkemizde hammadde kaynakları ile sanayi kuruluşları arasında son derece sıkı bir ilişki mevcuttur. Ülkemizde iş gücü ihtiyacı rahatlıkla karşılanabilmekte, hatta dış ülkelere bile gönderilmektedir. Fakat, ülkemizde bazı sanayi kollarında teknik eleman henüz tam olarak yeterli değildir. Sanayi tesislerinin kurulmasında diğer etkenlerin yanında nüfusun kalabalık olduğu, tüketimin fazla olduğu sahalar tercih edilmektedir. Milletimiz için çalışmaya ve yeni projelere imza atamaya devam edeceğiz” dedi.