reklam
reklam
DOLAR 34,2526 % -0.04
EURO 37,0473 % 0.05
STERLIN 44,5381 % 0.02
FRANG 39,5346 % -0.19
ALTIN 3.016,37 % -0,38
BITCOIN 67.284,00 -0.303

Altıntaş “Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Altıntaş “Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
reklam

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş bölge genelinde yoğun kar yağışının etkili olması sonucunda yaşanan olumsuzluklardan vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Belde içi yolları açık ve sorunsuz ancak Köy ve Beldelere bağlantı yollarında ciddi buzlanmalar yaşandığını ifade eden Başkan Altıntaş ‘‘Bölge genelinde 3 gün boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle halkımızın sorun yaşamaması için ekiplerimiz 24 saat çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 Sorunları çözmeye çalışsak da bazı köy ve beldelerde çözüm bulmakta zorluklar yaşadık. Ama biz ekiplerimizle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

3 gündür küçük çaplı, maddi hasarlı kazalara müdahale ediyoruz daha ciddi sorunlar yaşanmaması için lütfen dikkat edelim! Devlet Meteoroloji verilerine göre geçtiğimiz gece Trakya Bölgesi’nde en düşük sıcaklıklar Ahmetbey'de (-20.7) ve Saray'da (-17.7) kaydedildi.

Bu şartlara rağmen, sabahtan bu yana Beldemizdeki tüm sokak ve caddeler ile okul bahçelerimizde kar temizliği ve tuzlama yapan personelime, halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum! Beldemiz genelinde tehlike yaratan buz sarkıtları ve çökme riski yaratacak karların temizliğine Belediye ekiplerimiz devam ediyor.

Bölgede eksi 20 derecelere varan soğuklar nedeniyle don olayları yaşanmakta ve bunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 Don sebebiyle sabah erken saatlerde başlayarak su kuyumuzda bakım çalışması yapılmaktadır. Bakım çalışması ve su kesintisi kısa süreli planlanmıştır.

Vatandaşlarımızı mağdur etmemeye özen gösteriyoruz.

Yardımları için Güven Kısalar ve Alican Gizem Altıntaş'a teşekkürler” dedi.