reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.272,80 0.626

Başkan Kılıç “İncirlik Üssü, ABD Uçaklarına Kapatılana Kadar Mücadelemiz Devam Edecektir!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kılıç “İncirlik Üssü, ABD Uçaklarına Kapatılana Kadar Mücadelemiz Devam Edecektir!”
reklam

Vatan Partisi İlçe Başkanlığı yetkilileri ülke genelinde yaşanan sorunları dile getirmeye devam ediyorlar.

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün bir araya gelerek İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması konusunda basın açıklaması düzenlediler. Yetkililer basın açıklamasının ardından imza kampanyası başlattı.

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı adına basın açıklamasını Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Selda Kılıç gerçekleştirdi.

Başkan Kılıç yapmış olduğu basın açıklamasında; “Türkiye, PKK ve FETÖ terör örgütlerini yurt içinde ve sınır ötesinde temizlemek amacıyla büyük bir mücadele yürütmektedir. Bu mücadele, sınır ötesindeki boyutuyla savaş özelliğindedir. Türkiye, Vatan Savaşı içindedir. ABD yetkilileri, bölücü terör örgütü PKK/PYD’nin silahlı unsurlarından “Kara gücümüz” diye söz ediyorlar. Vatan toprağımız olan İncirlik üssü, ABD Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK/PYD’yi desteklemek amacıyla kullanılmaktadır. Türkiye, Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğünü bozarak, bu bölgede ikinci bir İsrail anlamına gelen Kürdistan’ı kurma çabasında olan ABD tankları sınır boylarımızda PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor. Yine İncirlik üssünün 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık ettiği belgelenmiş bulunmaktadır.

 “İncirlik Üssü Türkiye’nin Güvenliğine Hizmet Etmiyor”

İncirlik Üssü bu açıdan ABD’nin Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişimlerinin de hizmetindedir. Apaçık ortadadır, İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. Hükümet, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin vermektedir. 68’den bu yana İncirlik Üssü hakkındaki tavrımız hiç değişmedi. 1968’de 1975’de, 1991’de, 2003, 2005 ve 2007’de benzer roller biçilen İncirlik Üssü’nün, Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançer olduğunu, yürüttüğümüz kampanya ve düzenlediğimiz yürüyüşlerle haykırdık, bugün de haykırıyoruz. İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir. Topraklarımız, Türkiye ve Müslüman milletlerinin düşmanı olan eşkıyaya yataklık yapamaz. Hükümetten talep ediyoruz, İncirlik Üssü derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınsın. İncirlik Üssü, ABD uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü Türk ordusunun denetimi altına alınana ve ABD uçaklarına kapatılana kadar mücadelemiz devam edecektir. Kararlıyız. Tüm halkımızı birlikte mücadeleye davet ediyoruz’ dedi.

Kongre Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasına katılanlar arasında, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve ODTÜ Öğretim Görevlisi Yıldırım Koç, Vatan Partisi İşçi Büro Sorumlusu Mehmet Akkaya, Merkez Karar Kurulu üyesi Erdal Demirkan, Çorlu İlçe Başkanı İmdat Şahin, Çorlu İlçe Saymanı Songül Çelik, Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen, , Babaeski İlçe Başkanı Zeki Metin, Lüleburgaz İlçe Başkanı Selda Kılıç ve ilçe yönetimi yer aldı.