reklam
reklam
DOLAR 34,2610 % 0
EURO 36,9794 % -0.07
STERLIN 44,5067 % 0.03
FRANG 39,5051 % -0.24
ALTIN 3.030,07 % 0,07
BITCOIN 66.523,33 -0.548

TESLİM OLMAYACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
TESLİM OLMAYACAĞIZ
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Anayasa değişikliğiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Mecliste yaşanılanlara ilişkin olarak yapılan açıklamada Başkan Kaya şunları kaydetti: “15 gündür tüm televizyonlardan yasaklanan halktan saklanan Anayasa değişikliği (rejim değişikliği) maddeleri oylamasında AKP milletvekillerinin yaptıkları ne Türkiye Büyük Millet Meclisine ne de 15 yıldır ülkeyi yöneten iktidar partisine yakışmamıştır.

Binlerce yıllık devlet geleneği olan ve bu gelenekte tarihin en büyük Hakanlarını Sultanlarını yetiştirmiş Tarihsel DEVLET AKLI her dönem yöneticilerini denetlemek için çareler bulmuştur. Tarihte Kimi zaman KAMUTAY ve KURULTAYLAR, kimi zaman da AK SAKALLILAR ile sultanları denetleyen sistemlerde en çarpıcı örneklerden biride Osmanlı Sultanları her sabah odalarından çıktıklarında MAĞRURLANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR diyenlerin bile görevlendirilmesidir. İşte bu binlerce yıllık devlet akılını yok etmek isteyen AKP hükümeti bu milletin, bu yüzyılda kurduğu en çağdaş sistem olan parlamenter demokrasiyi ve  çok partili sistemi de sadece BİR TEK ADAMIN geleceği için  yıkmak istiyor. Bu yıkımıda bu büyük millete kabul ettirmek için herkes kendi üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışırken şapka düşüp kel görünüyor. İmralı Canisi diyenler ve elinde idam kemendiyle dolaşanlar APO’yla aynı görüşte Başkanlık istemekte seçilecek başkana verilen yetkiler sonucunda FEDERASYONA EVET demektedir. FETÖ ihanet örgütü içerisinde kardeşleri ve akrabaları tutuklananlar Mecliste oylarını GÖSTERE GÖSTERE sandığa atarak benim huzurum ve AKP sayesinde sağladığım kazancım bozulmasın isterse ülke yansın demektedirler. Birilerinin gözüne girip bir dönem daha milletvekili olmak isteyen AKP’li kadın vekiller ise mecliste engelli kadın vekillere bile  tekme tokat saldırmaktan ve sonra büyük bir pervasızlıkla sedyelerle taşınmaktan utanmamaktadırlar. Diğer yandan ipi kimin elinde belli olmayan terör örgütleri milleti sindirmek ve korkutmak için manidar zamanlarda ortaya çıkmakta ülkeyi kana ve göz yaşına boğmaktadırlar.

Ülke kan ve göz yaşı içinde ekonomik krizin kenarında sürüklenip giderken AKP hükümeti ve her partiden BAŞKANLIK SEVDALISI siyasetçiler gaflet dalalet ve hatta ihanet içerisindedirler.

Ancak milletimiz şunu bilmelidir ki; tarihte kendi ulusuna ihanet edenler, kendi menfaatleri için ülkesini ve milletini satanlar ilk değil ve son olmayacaktır. Ve bunların karşısına dikilecek SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR diyecek, EY TÜRK MİLLETİ TİTRE VE KENDİNE GEL diyerek, halkının özgürlük ve bağımsızlığı için hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden vazifeye atılacak ve canı pahasına bu milletin istiklal ve hürriyetini koruyacaklarda ilk bizler değiliz ve son olmayacağız.  MUSTAFA KEMAL’LERİ  yaratan bu topraklar ve onu yetiştiren bu büyük millet tarihte asla teslim olmadı ve olmayacak ve tüm bu ihanet çemberine HAYIR diyerek ayağa kalkacaktır.