reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.163,99 0.089

“Adalet Yürüyüşünde Kırklareli Halkımız Bizi Yalnız Bırakmadı!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Adalet Yürüyüşünde Kırklareli Halkımız Bizi Yalnız Bırakmadı!”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan geçtiğimiz gün CHP Kırklareli İl Başkanlığı binasında yapılan haftalık olağan toplantıya katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nda Çarşamba toplantıları devam ediyor. Olağan toplantının gündeminde Adalet Yürüyüşü yer aldı.

Olağan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan da açıklamalarda bulundu. Vekil Kayan toplantı sonrasında yaptığı açıklamalarında, Adalet, bir gün herkese lazım olacaktır. Hukukun işlerliğine ve adalet mekanizmasının sağlıklı işlemesine, sadece bizim ihtiyacımız yok. Adalet, tüm yurttaşlar için hayati bir kurumdur. Devletin güvenilirliği, adalete olan saygısıyla ölçülür. Devlet, adalete müdahale etmez. Yargı, yeri geldiği zaman siyasi iktidarı da denetleyen bir kurumdur. Ancak bugün geldiğimiz noktada, devletin ve siyasi iktidarın hukuki olarak denetlenebilirliği ortadan kalkmıştır. Bizler yüksek sesle doğruları söylemeye devam edeceğiz dedi.

Açıklamalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan; “Adaletin hiçe sayıldığı bir dönemden geçiyoruz. Hukuk dışılığa teslim olmayacağız… Adaletsizliğe sessiz kalmayacağız. Adalet istemeye ve her türlü adaletsizliğin üzerine yürüyeceğiz. Bizler her zaman Demokrasinin ve Hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğiz. Biz inandıkça ve mücadele ettikçe, güzel ülkemizde Adalet ve Demokrasi tohumları yeşerecektir. Kırklareli halkımız bizi Adalet yürüyüşünde yalnız bırakmadı. Adalet yürüyüşümüze destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.