reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.163,99 0.089

Başkan Kaya “Yürüyüşün Asıl Başarısı Maltepe’de Toplanan Kalabalıktır!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kaya “Yürüyüşün Asıl Başarısı Maltepe’de Toplanan Kalabalıktır!”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün haftalık olağan toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen olağan toplantılara halkın katılımı yoğun oluyor. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nı  başkanlığında tamamlandı.

İlçe Başkanı Özgür Kaya toplantıda adalet manifestosunun  üstüne baraka açıklamalarında; “Bu yürüyüş sadece Türkiye’de değil Dünya’nın gündemi haline geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, 470 kilometre yolu hiç ara vermeden hiç yoldan çıkmadan her türlü engellemeye rağmen  yürüdü. 25 gün süren yürüyüşün 10 gününün yağmurlu geçti. Buna rağmen hiçbir sapma olmadan yol alındı. Yürüyüşün asıl başarısı Maltepe’de toplanan kalabalıktır.  Maltepe’de Kılıçdaroğlu vicdanlara seslendi. FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkarılmalıdır.

“Herkese İşleyen Bu Kural Neden Siyasetçilere İşlemiyor?”

15 Temmuz’dan bu yana bir yıl geçti. Geçen bir yılda kuruyemişçi, baklavacı alındı, 10 bin öğretmen sokağa atıldı, hakimler açığa alındı, herkesin başına bir şeyler geldi ama hakimleri, emniyet müdürlerini, savcıları atayan bu siyasetçilerden kimseye dokunulmadı. Örnek vermek gerekirse Kırklareli’de FETÖ’den akrabası içeri alınmış, en yakınları yakalanmış hiçbir AKP’li siyasetçi yok mudur? Akrabası bu işin içindeyken, bu arkadaşların hiç mi haberi olmadı? Onların akrabaları içeri alınırken, bu siyasilere neden kimse bir şey sormadı? Bugünkü AKP yöneticileri içerisinde 17-25 Aralık’tan önce veya sonrasında FETÖ’cü olduğu bilinen isimlerle işbirliği yapmış olan yok mu? Fetullah Gülen’in Kırklareli merkezde bir evi olduğu bilinirken, bu eve ziyaretlere giden, bu evden aldığı bezleri uğur getirsin diye yanında taşıyan, kapıya elini sürüp burası peygamber evi diyen hiçbir Kırklarelili siyasetçi yok mu? İşte bu yürüyüş buna dikkat çekmek içindi. Herkese işleyen bu kural neden siyasetçilere işlemiyor. Siyasetçiler bu işin neresinde? Belediye başkanları, milletvekilleri içinde FETÖ’cü olan yok mu? İşte bu yürüyüşte her adımda buna vurgu yapıldı. Eğer bu FETÖ’cüler ortaya çıkarılmazsa, FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkartılmazsa, FETÖ’yü koruyan hükümettir, işbirliği yapan hükümettir. Ülkede yaratılan adaletsizliğin yanlış işlerin, kaos ortamının OHAL adı altında yapılmaktadır. Ayrıca yürüyüş sırasında ve Pazar günü mitingde yer alan destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.