reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.163,99 0.089

Başkan Türköz “15 Temmuz’da Türk Milletinin Gücünü Tüm Dünyaya Gösterdik”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Türköz “15 Temmuz’da Türk Milletinin Gücünü Tüm Dünyaya Gösterdik”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Kırklareli Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Ak Parti teşkilatlarıyla birlikte katıldı.

Başkan Türköz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile Aile Sosyal politikalar il müdürlüğümüzün organizasyonunda şehit yakınları ve gazi aileleri onuruna verilen yemeğe teşkilatlarımızla birlikte katıldık dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Türköz; “Aziz Türk Milleti bir ve beraber olduğu sürece bizi hiç bir güç yıkamayacaktır! 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız! 15 Temmuz, devletin silahıyla milletine ateş eden vicdansızlara,yüreğiyle bedeniyle karşılık verenlerin destanıdır. İmkanların bittiği yerde iman vardır. Güçlü ol Türkiye. Bir ülkenin kaderini belirleyecek olanlar vardı onlarda hak ve özgürlüklerine inanan demokrasiye güvenen insanlar olmuştur. İman gücümüz, millet olmanın verdiği inanç ve devlet büyüklerimizin verdiği güvenle sokakları darbecilere dar ederek, Türk milletinin gücünü tüm dünyaya gösterdik. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.