reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.150,96 0.082

“Mescid-Aksa’ya ve Kudüs’e Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
“Mescid-Aksa’ya ve Kudüs’e Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz”
reklam

Kırklareli Ülkü Ocakları Birimi yetkilileri geçtiğimiz gün Mescid-i Aksa’da yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırklareli Ülkü Ocakları Birimi yetkilileri açıklamalarında; “İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'daki siyonist yahudilerin Müslümanlara uyguladığı baskı ve ibadet yasağı asla kabul edilemez. İşgalci ve terörist olan israil Müslümanların ayrılığını fırsat bilerek BOP ne adım adım yaklaşmaktadır. Bütün Müslüman aleminin bu konuda birlik içinde ve teyakkuzda olması gerekmektedir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde bu yaşanılan olumsuzlukların üstesinden geleceğiz” dediler.

Açıklamalarına devam eden yetkililer; “İslam aleminin parçalanmış olması Müslümanlar’ın uğradığı haksızlıkların ve musibetlerin sebebidir. Aramıza ekilen fitne tohumlarının yeşermesine düşmanlarımız sevinmekte ve fırsattan istifade Müslümanlar üzerinde  tahakküm kurmaya kalkışmaktadırlar. Mescid-i Aksa sadece Filistinlerin değil İslam aleminin ortak bir değeridir. İlk kıblemiz olması hasebiyle kırmızı çizgimiz Rasurullah’ın miracına şahitlik etmesiyle vazgeçemeyeceğimiz ibadethanemizdir. Buradaki kısıtlama sadece Filistin halkına değil tüm İslam alemine yapılmıştır. Bu minvalde Müslümanları birlik ve beraberlik içerisinde Mescid-Aksa’ya ve Kudüs’e sahip çıkmaya davet ediyoruz” dediler.