reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.140,00 0.053

Vekil Gündoğdu “Çocukların Geleceklerini Yok Edenlerde Vicdanda Adalette Yok”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Gündoğdu “Çocukların Geleceklerini Yok Edenlerde Vicdanda Adalette Yok”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, üniversite yerleştirme sınavlarında yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı.

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM’den bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, ÖSYM, geçtiğimiz gün üniversite sınavıyla ilgili güncelleme yapıldığı duyuruldu. Duyuruya göre, bin 110 adayın ilan edilen yerleştirilmesinin değiştiği açıkta kalan bin 628 aday bir programa yerleştirildiği ve son olarak da bin 448 adayın yerleştirilmesinin iptal edildiği öğrenildi.

Milletvekili Vecdi Gündoğdu, referandumda 80 milyonun oyunu üç saatte saydılar yanlış yok dediler bir ayda ÖSYM sınavı sonucunu 2 kere yanlış sayanlar gencecik çocuklarımızın geleceklerini yok ettiler.Sizde vicdanda adalette yok! Bizler bugün ve gelecek güzel yarınlar için adalet istiyoruz  dedi.

Açıklamalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “Bir ülkenin eğitim sisteminde bu olayların ve hataların yaşanması elbette ki gençlerimizi ve ailelerini olumsuz yöne etkiliyor. Bizler geleceğe umutla bakan o gözlerin umutsuzluklarla kaplanmasını istemiyoruz. Biliyoruz ki Güneşli günler, yüzlerinde güneşler açan çocuklara bağlıdır. Bir toplumun aydınlık yarınlara ulaşması çocuklarını yetiştirme tarzına bağlıdır. Bir insanın hayatta başarıyı yakalayabilmesi ve kendini geliştirebilmesi eğitim ile mümkündür. Eğitime her toplumda büyük önem verilmelidir. Gelecek, çocuklarına iyi eğitim veren toplumların olacaktır. Çocuklar yarının büyükleri olduğundan onların doğru şekilde eğitilmesi için uğraşılmalı ve böylece aydınlık yarınlara kavuşulmalıdır. Adaletsizliğe sessiz kalmayacağız.
Adalet istemeye ve her türlü adaletsizliğin üzerine yürümeye devam edeceğiz. Demokrasinin ve Hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğiz. güzel yarınlar için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz” dedi.