reklam
reklam
DOLAR 34,2950 % 0.1
EURO 37,0038 % -0.01
STERLIN 44,4515 % -0.09
FRANG 39,5421 % -0.14
ALTIN 3.020,32 % -0,25
BITCOIN 66.686,43 -0.391

Zeki Metin “Dayatılan Yönetim Şekli Kabul Edilemez”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Zeki Metin “Dayatılan Yönetim Şekli Kabul Edilemez”
reklam

Vatan Partisi Babaeski İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün 3’üncü olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen olağan genel kurulda mevcut başkan Zeki Metin yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başlayan genel kurul toplantısında konuşan Vatan Partisi Babaeski İlçe Başkanı Zeki Metin “Bugün burada bulunmakla sadece bir siyasi partinin İlçe Kongresini yapmakla kalmıyor, Atatürk ve Cumhuriyet Devrimi’ni yeniden kuracak bir milli hükümet oluşturacak tüm ilerici, cumhuriyetçi, vatansever güçlerin birleşeceği yeni oluşumlara Babaeski’mizden de katkı da bulunmak içim yola çıkıyoruz. Kongrelerin amacı güçlenmek ve tazelemek için gerekli olan çalışmalardır. Bizlerde yaptıklarımızın değerlendirmelerini arkadaşlarımıza bırakırken Vatan’ımızın Gazi Meclisi, ne yazık ki o meclise yakışmayan kişilerce 21 Ocak 2017 gecesi sabaha karşı almış olduğu kararla ülkemizi büyük bir karanlığın içerisine sürüklemiştir. Yapılacak referandumda bizlere parti olarak, çok büyük tarihi bir görev düşmektedir. Bundan böyle, gece gündüz demeden her köy, her mahalle, her eve gidilecek, ülkenin durumu anlatılarak, gerekli çalışmaları yapacağız. Meclis yok, başbakan yok. Yargısı da bağımlı hale getirilmiş bir başkanlık sistemi. Ne üdüğü belirsiz bir yönetim şeklini bizlere dayatıyorlar. Bu asla kabul edilemez. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de Cumhuriyetimizin kurucusu modern Türkiye’nin yaratıcısı büyük Atatürk unutturulmak istenmektedir. Tarih kitaplarından ismi ile tüm yaptıkları da çıkarılmaktadır. Bugün bu gerçeklerle karşı karşıyayız. Biz Vatan Partisi olarak, bu yapılanlara kayıtsız kalmayacağız. Bizler 2002 yılına kadar çağdaş bir ülkede yaşamanın tüm olanaklarından yararlanmışsak bu Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde olmuştur” dedi.

Tek listeyle girilen seçimde kongreye katılan 31 üyenin tamamının oyunu alan Zeki Metin yeniden başkan seçilerek güven tazelemeyi başardı. Zeki Metin tarafından oluşturulan yönetim kurulunda; Ekrem Karaca, Fahrettin Günel, Nazım Atalay, Mehmet Abalı, Faruk Ergen, Nevzat Demir ve Efrayim Gider yer aldı.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Erdal Demirkan’ın katıldığı Vatan Partisi Babaeski İlçe Başkanlığı 3’üncü Olağan Genel Kurulu Toplantısına, Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen, Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Selda Kılıç, Vatan Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Lütfü Güvenç, Vatan Partisi Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Kökçü, Servet Şenyiğit, Hüseyin Baskın ve çok sayıda partili katıldı.