reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.514,00 0.737

Vekil Minsolmaz “Marmara Depreminde Yaşamını Yitiren Tüm Vatandaşlarımızı Rahmetle Anıyorum”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Marmara Depreminde Yaşamını Yitiren Tüm Vatandaşlarımızı Rahmetle Anıyorum”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen ve binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği deprem hakkında açıklama yaptı.

17 Ağustos 1999 birçok canı kaybettiğimize vurgu yapan Vekil Minsolmaz açıklamasında,

18 yıl önce meydana gelen, binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine ve on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan Marmara depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır dedi.

Açıklamalarına devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Depremi ve yaşadığımız acıları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için de özellikle devlet kurumlarımızda ve belediyelerimizde depreme uygun binaların yapılması için düzenlemeler yapıldı. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın can güvenliğini ön plana alan çalışmaları başlattık. Kentsel dönüşüm projeleri ile hem eski yapıları hem de depremde hasar gören binalarımızın yerine modern, yeni teknolojiye ayak uyduran ve sağlam yapılar inşa ettik. Vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü tedbirin devlet tarafından alınacağından kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımızın da depremi unutmadan deprem gerçeği ile yüzleşmesi ve aynı görev bilinci içinde olmasını bekliyoruz.

Bu vesileyle; asrın felaketi olarak tarihe geçen 17 Ağustos Marmara Depreminde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.