reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.696,96 1.186

Başkan Başkur “Hukukun Katledilmesine İzin Vermeyeceğiz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Başkur “Hukukun Katledilmesine İzin Vermeyeceğiz”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur geçtiğimiz gün CHP Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Başkur, ziyaretlerini aralıksız sürdürürken ülke gündemi hakkında da başkanlarla istişarede bulunmaya devam ediyor.

Ülkede siyasetin her geçen gün farklı bir boyuta ulaştığını ifade eden Başkan Başkur açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ettim. Başkanımızla ülkemizde yaşanan sorunlar ve adaletsizlik hakkında istişarede bulunduk. Bizler her zaman söylüyoruz adalet sadece bizim için değil adalet dünyada ki herkes içindir dedi.

Ziyaret hakkında açıklamalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur; “Biz, demokrasiye inanmış insanlarız. Demokrasiye inanmaya ve demokrasiyi yüceltmeye devam edeceğiz. Çünkü demokrasi, bizi biz eden önemli unsurlardan biridir. Hukuk dışılığa teslim olmayacağız… Adaletsizliğe sessiz kalmayacağız.
Adalet istemeye ve her türlü adaletsizliğin üzerine yürümeye devam edeceğiz. Yargının siyasallaşmasına izin vermeyeceğiz. Demokrasinin ve Hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğiz.Ülkemizde;kadınlar,çocuklar,mehmetçiklerimiz,polislerimiz,yurttaşlarımız katledilirken; Ülkemizde,siyasallaşmış yargı aracılığı ile hukuk ta katledilmiştir. Ama;üstünlerin hukuku değil,hukukun üstünlüğü elbet bir gün kazanacaktır.  Ve bugüne kadar yapılan tüm hukuksuzlukların hesabını, Yüce Türk Mahkemeleri önünde soracağız” dedi.