reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.514,00 0.737

Yeni Başkan Recep Gün Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Yeni Başkan Recep Gün Oldu
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Demirköy 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Demirköy 6. Olağan İlçe Kongresinde, yeni Ak Parti Demirköy İlçe Başkanı Recep Gün ve yönetimi oldu.

Başkan Çiler’in yanı sıra Demirköy 6. Olağan İlçe Kongresine Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç katıldı.

Gerçekleştirilen Demirköy 6. Olağan İlçe Kongresi hakkında açıklama yapan Başkan Çiler açıklamalarında, Demirköy 6. Olağan İlçe Kongremizi , Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Rabbim; Yeni İlçe Başkanımız Recep Gün ve yeni ekibine hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah. 3 Dönemdir hizmet eden İlçe Başkanımız Hayrullah Yalçınsoy ve yönetimine de şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Kutlu yürüyüşe devam ettiklerini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Halkımız için çalışan ve yeni projeler üreten herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Halkımızın sözü üstünde hiçbir güç yoktur. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiği ilk günden bu yana birçok çalışmaya ve projeye imza attı ve atmaya da devam edecektir. Yeni reform dönemiyle birlikte daha güçlü yarınlar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.