reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.794,00 1.4

Başkan Çalık “Yönetimimizle Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Çalık “Yönetimimizle Emin Adımlarla Yürüyoruz”
reklam

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın katılımıyla AK Parti’nin ilk gençlik kolları ilçe kongresi Pınarhisar’da yapıldı.

Ak Parti’nin Gençlik Kolları Başkanı tekrar Bilal Çalık oldu. Ak Parti Pınarhisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi ve aynı zamanda Türkiye'deki ilçelerde ilk kongre olma özelliğine sahiptir. Kongre vatandaşların ve üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongreye katılanlar arasında Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu yer aldı.

Yönetimleriyle birlikte daha emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden  Ak Parti’nin Gençlik Kolları Başkanı Bilal Çalık açıklamalarında; “Ak parti Pınarhisar Gençlik Kolları 5.olağan Kongresi ve Aynı zamanda Türkiye'deki ilçelerde ilk kongre olma özelliğine sahip Genel Başkanımız sayın Melih Ecertaş'ında katılımları ile şereflendirdiği kongremiz hayırlısı ile gerçekleşti. Yönetimimiz ile birlikte artık daha emin adımlar İle yürüyeceğiz. Katılım sağlayan herkese teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Gençler geleceğin temsilidir. Halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. İstikamet; istikrar, istiklal, istikbaldir. Halkımız ne derse o olur” dedi.

Tekrar Ak Parti’nin Gençlik Kolları Başkanı olan Bilal Çalık’ı tebrik eden AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Ak Parti’nin Gençlik Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Bilal Çalık kardeşimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Kutlu yürüyüşümüzde halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.  Hedefimiz her daim daha güçlü bir Türkiye’dir” dedi.