reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.666,70 0.803

Vekil Minsolmaz, FETÖ Terör Örgütü Davasına Katıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz, FETÖ Terör Örgütü Davasına Katıldı
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Silivri Ceza İnfaz Kurumunda devam etmekte olan FETÖ Terör Örgütü davasına izleyici olarak katıldı.

Vekil Minsolmaz 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan olayları unutmayacaklarını ifade etti.

Silivri Ceza İnfaz Kurumunda devam etmekte olan FETÖ Terör Örgütü davasına izleyici olarak katıldıklarını ifade eden Vekil Minsolmaz açıklamasında, tarihimizde yaşadıklarımızı unutmadık ve unutturmayacağız. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Demokrasinin bir kez daha galip geldiği mücadeledir. Tanklara silahlara karşı dur demesini bilen Türk milletinin azmi kararlılığı görülmüştür. Ezan sesleriyle beraber harekete geçen Türk halkı bir kez daha gazi olmuştur dedi.

FETÖ Terör Örgütü davalarının devam ettiğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Dış güçlerin etkisinde kalan insanlara vaatler sunularak harekete geçmesi istendiği o gece kader gecesiydi. O gece kahramanlık sahnelerine şahit olan Türk halkı için artık ölüm bir son değildi. Vatanına sahip çıkarak özgürlükleri için mücadele edeceklerdi ya da özgürlükleri ellerinden alınarak yaşamlarını sürdürmüş olacaklardı. Darbe girişimi bir ülkeyi yüzlerce sene geriye götürerek kaynaklarının tükenmesi, ellerinde olan imkanların bitmesi, yatırımların son bulmasına sebep olurdu. mahkemeler bağımsızlığını kaybeder askeri yönetime geçerdi. Demokrasi bilincine sahip olan halkın verdiği mücadele başarı ile sonuçlanmıştır. Ülkesini, vatanını, milletini seven halk egemenliğe kayıtsız şartsız mücadele ederek hareket etmiştir. Halkımız o gece gereken cevabı vermiştir. Hedefimiz her daim daha güçlü bir Türkiye’dir” dedi.