reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.794,00 1.4

Cumhuriyet Halk Partisi Coşku ve Gurur İçerisinde 94. Yıldönümünü Kutladı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Cumhuriyet Halk Partisi Coşku ve Gurur İçerisinde 94. Yıldönümünü Kutladı
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Yıldönümü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi Kırklareli merkez ve ilçelerde de bir dizi tören ve kutlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Yıldönümü kutlamaları Kırklareli’de ilk olarak Özgürlük ve Demokrasi meydanında bulunan Atatürk heykeline çelenk sunumuyla başladı.

Çelenk sunumuna ve beraberinde düzenlenen kutlamalara katılanlar arasında, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nurşen Deyrin, Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Erdem Erdin, Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin ve birçok partili yer aldı. Çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur açıklama yaptı.

Başkan Başkur yaptığı açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl örgütümüzle bir araya geldik.  Biz büyük bir aileyiz nice yıllara.. Cumhuriyet Halk Partimizin  94. kuruluş yıldönümünde, Kırklareli merkez ilçede Ata'mıza örgütümüzle çelenk sunduk. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatür’ün huzurunda olmak ve onun çizmiş olduğu yoldan yürümeye devam edeceğiz. Bugün burada partimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü kutluyoruz. Partimizin 94. Yıldönümü kutlu olsun. Biz üreten bir Türkiye istiyoruz. Her bilim insanının özgürce her siyasal partiyi eleştirdiği bir Türkiye istiyoruz. Gözü, ağzı, kulakları kapalı bir Türkiye istemiyoruz. Biz zengin bir Türkiye istiyoruz. Biz yaratılan her artı değerin eşit dağıtılmasını, refahın yükselmesini istiyoruz. Biz adalet istiyoruz” dedi.

Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi meydanında bulunan Atatürk heykeline çelenk sunumu, saygı duruşu ve açıklamaların ardından CHP Kırklareli İl Başkanlığı binasına geçilerek pasta kesildi.

Açıklamalarına CHP Kırklareli İl Başkanlığı binasında pasta kesimi sonrası devam eden Başkan Başkur; “Devrimlerimizin ve Cumhuriyetimizin yılmaz savunucularıyız. İlke ve devrimlerimiz dün olduğu gibi bugünde yolumuza ışık saçıyor. Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Her zaman halkın sesi olmaya ve yanlışlıkları, adaletsizlikleri dile getirmeye devam edeceğiz. Türk insanının uygarlaşma mücadelesinde 94 yıldır hiç durmadan,usanmadan çalışan ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş yıldönümü tüm ulusumuza kutlu olsun” dedi.